Aanbevelingen

Ik heb vaker meegedaan met de Gratis Kaishi Meditatie van Kit en dit is mij zeer goed bevallen. Zelf ben in nogal onrustig en Kit met haar rustgevende stem laat mij een rust in mij ervaren wat ik niet eerder gehad heb. Zij is de eerste die mij een uur lang in een zittende houding heeft weten te houden!
Ja, ik kies echt voor mezelf met haar meditatie omdat het een uur is, ben je echt een uur met jezelf en de stilte om je heen.
Ook geeft zij mooie visualisaties waar ik echt blij van wordt en de hele dag aan denk.
Zeg maar gerust het is een kado wat je mag ontvangen, een kado voor jezelf waar je blij van wordt.
Ik kijk alweer uit naar de volgende meditatie.
Simona van Leeuwen

Kit biedt een prachtige training met een heldere opbouw. Ze legt heel duidelijk uit wat ze steeds doet. Kit coacht op een liefdevolle manier en doet dat vanuit haar hart. Zij begeleidt je op zo’n manier dat je ook bij het hart-deel in jezelf kunt komen. Zo kun je vanuit verbinding met jezelf gaan leven. De training biedt handvatten die je helpen om in je eigen kracht te gaan staan.

De training heeft voor mij bekrachtigd, dat ik een groot JA mag zeggen tegen wie ik werkelijk ben. Ik heb op een diepere laag ontdekt dat ik mij niet hoef te laten leiden door oude stukken, waarvan we er enkele samen hebben onderzocht. De training heeft mij nieuwe hulpbronnen gebracht.

Veel dank Kit voor je liefdevolle en geduldige begeleiding!

Robbert

“De wereld lacht mij toe. Dat deed het altijd al, alleen zag ik het niet. Ik heb bij Kit geleerd weer terug te lachen naar de wereld.”

Toen ik bij Kit begon wilde ik voornamelijk leren te stoppen met pleasen van mensen en het geluk in mijn leven weer terugvinden. Ik had mijn werk en mijn kinderen die veel van mij vroegen. Ik deed voornamelijk wat anderen van mij verwachten en ik paste mij altijd aan. Ik voelde mij vaak eenzaam en alleen.

Door de gesprekken met Kit ben ik gaan leren zien hoe het komt dat ik mij zo rot voel én wat ik moet doen om hieruit te komen. Dat was niet makkelijk voor mij. Maar het is heel fijn om met Kit te praten, ze geeft wat je nodig hebt op een manier, waardoor ik mij nooit afgewezen voelde en ik elke sessie opnieuw een stap zette. Kit sprak mij aan in mijn kracht en hierdoor kreeg ik stap voor stap mijn vertrouwen weer terug. Nu ben ik twee jaar verder: ik heb samen met Kit mijn angsten aangekeken, ik heb geleerd hoe ik voor mezelf moet zorgen en ik ben weer in verbinding gekomen met mezelf en anderen. Ik pleas anderen niet meer. Ik kies wat ik wil in mijn leven en ik heb vertrouwen in de toekomst.

Dankjewel Kit!

Hans

“Na meerdere therapievormen te hebben gehad, psychologen en therapeuten te hebben gesproken liep ik nog steeds vast in een aantal zaken. Op zoek naar iemand die echt vanuit de kern werkt kwam ik op de site van Kit de Haan terecht. Ik was direct enthousiast. Dit is wat ik zocht! En de volgende tekst sprak mij daarin enorm aan: “Het zien van de blauwdruk van jouw essentie wordt steeds troebeler. Er ligt letterlijk te veel troep bovenop je. Dit leren zien, herkennen en opruimen maakt dat jouw essentie meer en meer door jou heen gaat schijnen en jij als een vrij en gelukkig mens jouw leven kan leiden” Na een afspraak te hebben gemaakt was ik bang dat ik misschien wel weer een lang traject in zou gaan waar er veel gepraat werd, maar niet veel werd aangeraakt. Ik wilde namelijk echt tot de kern komen nu en niet meer met satijnen handschoentjes aangepakt worden. Dit hoefde ik Kit niet te vertellen. Liefdevol hield zij mij een spiegel voor en drukte op de juiste knopjes en raakte mij diep in het hart. Pijnlijk, maar eindelijk!! En dit was nog maar het eerste gesprek. Ik werd op mijn kop gezet en liefdevol begeleid. Diep van binnen voelde ik dat dit is waar het om gaat en dit de weg is die ik heb te gaan naar mijn ware zelf, mijn diamant, de kern waar het allemaal om gaat. Kit is direct, verteld je eerlijk wat zij ziet en helpt en begeleid vanuit het hart. Liefs, Sharon”

Sharon

“Ik kon niet meer stoppen met huilen. Je hoefde maar boe te roepen en ik huilde alles bij elkaar. In het therapietraject heb ik onderzocht welk deel in mij hier verantwoordelijk voor is én ontdekt dat deze in mij wel een hele grote plek inneemt. Ik heb geleerd naar haar te kijken en te gaan begrijpen waarom ze zo huilt. Pas nadat ik haar écht kon geven wat ze nodig had werd dit minder. Ik voel me authentieker en sterker. Ik durf nu meer te doen wat ik wil in mijn leven.”

Marieke

“Ruim een half jaar heb ik wekelijks aikido les gehad van Kit. Ze heeft me de basis geleerd van aikido. Aikido is voor mij niet alleen een martial art. Ik heb in deze lessen ook veel over mezelf geleerd. Hoe ervaar ik negatieve druk en hoe ontspan ik als ik onder deze druk sta? Wat doe ik hier mee? Durf ik aan te vallen of hou ik mezelf in? Ga ik nadenken of durf ik op mijn innerlijke kracht te vertrouwen? Verder werken de herhaling van de oefeningen als een meditatie. Helemaal geaard kwam ik iedere keer weer uit de les. Kit neemt alle tijd om niet alleen de soms ingewikkelde technieken stap voor stap uit te leggen, maar ze neemt ook de tijd voor mijn persoonlijke proces die ik tegenkwam tijdens de lessen. Een verrijking dus voor mijn leven!”

Peter

“Ik ken Kit de Haan al vanaf het begin dat zij cursussen en coaching is gaan geven. En ik moet zeggen; geen één bijeenkomst is hetzelfde. Het blijft altijd verrassend en nieuw wat zij brengt. Ze volgt zelf ook cursussen en gebruikt deze ervaringen om door te geven. Daardoor blijft alles nieuw en verfrissend voor de cursisten. Haar eigen levenservaring zet zij geregeld in om iets duidelijk te maken, zowel positieve als negatieve ervaringen en als cursist kan je deze al of niet gebruiken. Er is veel ruimte om je ervaringen te delen. Humor is ook een belangrijk onderdeel van de lessen, er wordt veel gelachen.”

Rob

“Mijn jeugdervaringen maakten dat ik mij vaak boos en bang voelde. Door het therapietraject bij Kit heb ik ontdekt hoe dit komt. Ik heb leren herkennen wanneer ik mij boos en bang ga voelen. In welke patronen ik steeds stap en wat ik nodig heb om hieruit te komen. Nu vind ik de patro-nen een hulpmiddel. Ze helpen me te zien wanneer ik te ver ga of beter voor mezelf moet zorgen.”

Ellen

Door de cursus psychosynthese/aikido ben ik mij bewuster geworden van mijn handelen en die van anderen mensen. Kit weet de juiste snaar te raken, waardoor je zelf de verandering en het bewustzijn op gang brengt. Niet altijd op het moment dat ze tegenover je zit, maar dan ge-beurt er later iets, waardoor het helder wordt. Haar verhalen over hoe zij al haar kennis heeft vergaard en in haar eigen leven deze kennis heeft toegepast helpt mij daar vaak bij. Ze weet waar het over gaat, waarbij zij richtingen aangeeft die je zou kunnen kiezen. Doordat zij steeds weer nieuwe kennis op doet kan ik mee liften. Dankjewel daarvoor Kit.

Maria

Kies wie je bent

Met 7 simpele tips om bij jezelf uit te komen

Download nu

Wil jij dit ook?

Hoe zou het voelen als het  leven je weer toelacht? Dat je kunt genieten van de mooie dingen in het leven. Dat jij je open en vrij voelt om je leven in te richten zoals jij dit wilt zonder angst, zonder verdriet of oude pijn. Dat je kunt zien wie je echt bent. Dat je alle troep, die je belemmert om te zijn wie je bent, hebt opgeruimd. Je kunt dan vervolgens bouwen aan een vrij en een gelukkig leven. Je kiest dan voor wie jij bent.

Download direct mijn e-book, waarin ik de ik de stappen beschrijf hoe je dit kunt bereiken. Vul hieronder je naam en e-mailadres in en dan ontvang je mijn e-book direct in je mail.