Aanbevelingen

Onze eerste kennismaking was op facebook. Ik zag een aankondiging van het webinar Kalmeer je Geest. Mijn reactie was direct wauw wat zou ik dat graag willen. Mijn angstgedachtes draaien op volle toeren en kosten me gigantisch veel energie. Irreële niet te stoppen hersenspinsels die zorgen voor paniekaanvallen. Wat zou ik daar graag vanaf willen. Rust in mijn brein.Je verhaal triggert mij en maakt me nieuwsgierig. Op de foto zie ik een sympathiek mens van middelbare leeftijd en dat schept voor mij een band. Iemand met levenservaring en wijsheid, daadkracht en vastberadenheid.Ik denk altijd dat ik hier te oud voor ben. Dat het voor mij niet meer werkt. Dat ik als vijfenvijftig plusser toch niet meer kan aanleren om gedachtes of angsten er te laten zijn zonder dat ik er last van heb.

Kortom ik was nieuwsgierig en ik heb me ingeschreven voor haar gratis webinar. Wat ik daar leerde was ver boven mijn verwachting. Geweldige tools, plan van aanpak en inzichten worden op een rustige, laagdrempelige en met de nodige humor uitgelegd. Je krijgt concrete handvatten die voor je  werken als je er echt voor gaat. Ook heb ik persoonlijk contact gehad. Kit is een geduldig, warm mens waarbij het voelt alsof je thuiskomt. Ze geeft je het vertrouwen dat alles voor iedereen mogelijk is. Ik ben blij dat ik dit initiatief heb genomen en kijk uit naar het Online Programma Kalmeer je Geest. Alvast dankjewel Kit voor nu en ik ben hartstikke benieuwd wat er nog komen gaat.

Chris

Ondernemer

Ik heb het Online Programma Kalmeer je Geest als zeer waardevol ervaren, met veel praktische tips die ik direct kon toepassen in mijn dagelijkse leven. Kit vertelt op een prettige manier en gebruikt prachtige voorbeelden die je niet meer vergeet. Ik heb geleerd om ‘bewust kalm te blijven’ in situaties die ik moeilijk vind. Het is zeker een aanrader om mee te doen met dit online programma van Kit. Je ontwikkelt vertrouwen om jezelf te bevrijden van beperkende overtuigingen.

Edina

Basisleerkracht

De wereld lacht mij toe. Dat deed ze altijd al, alleen zag ik het niet. Ik heb bij Kit geleerd weer terug te lachen naar de wereld.Toen ik bij Kit begon wilde ik voornamelijk leren stoppen met pleasen van mensen en het geluk in mijn leven weer terugvinden. Ik had mijn werk en mijn kinderen, die veel van mij vroegen. Ik deed voornamelijk wat anderen van mij verwachtten en ik paste mij altijd aan. Ik voelde mij vaak eenzaam en alleen. Door de gesprekken met Kit ben ik gaan leren zien hoe het komt dat ik mij zo rot voel én wat ik moet doen om hieruit te komen. Dat was niet makkelijk voor mij. Maar het is heel fijn om met Kit te praten, ze geeft wat je nodig hebt op een manier, waardoor ik mij nooit afgewezen voelde en ik elke sessie opnieuw een stap zette. Kit sprak mij aan in mijn kracht en hierdoor kreeg ik stap voor stap mijn vertrouwen weer terug. Nu ben ik twee jaar verder: ik heb samen met Kit mijn angsten aangekeken, ik heb geleerd hoe ik voor mezelf moet zorgen en ik ben weer in verbinding gekomen met mezelf en anderen. Ik please anderen niet meer. Ik kies wat ik wil in mijn leven en ik heb vertrouwen in de toekomst.

Hans

Systeem Analist

Voor het eerst heb ik een heel goed webinar: “Kalmeer je Geest” gevolgd van Kit de Haan. Een echte aanrader! Ik doe ook mee met het Online Programma Kalmeer je Geest en ik heb afgelopen week een Kalmte Sessie gehad met Kit. Wat een fijne, rustige vrouw die echt weet waar ze over praat! Ik ben op dit moment herstellende van mijn burn out en ik heb veel geleerd over mijzelf. Echter, ik bleef maar met vragen zitten over HOE ik mijn hoofd rustig krijg. Kit heeft mij al tips en oefeningen gegeven en dat is zo fijn! Ik ben heel benieuwd naar het vervolg van het Online Programma. Mocht je op zoek zijn naar rust in je hoofd, dan zou ik zeker Kit willen aanraden! Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb! Ze is deskundig, rustig en ze geeft een heldere uitleg over hoe het werkt in je lijf en hoofd.
Monica

Leerkracht

Het webinar Kalmeer je Geest van Kit kwam precies op het juiste moment. Ondanks dat ik rationeel veel weet over een kalme geest worstelde ik de laatste tijd met het daadwerkelijk ervaren daarvan. Het webinar heeft me geholpen om er weer contact mee te maken. Haar beeldende manier van vertellen sluit erg bij mij aan. Ik ben dol op metaforen en daar werkt Kit zowel in woorden als fysiek mee. Kit weet waar ze het over heeft. Ze heeft zelf veel ervaring in hoe gedachten je ernstig kunnen beperken én ze heeft kennis over hoe de geest werkt. Die twee punten combineert ze en weet ze op een heldere manier over te brengen.

Savannah

Coach

Beste Kit, heel hartelijk bedankt voor het webinar Kalmeer je Geest. Je geeft zo veel verhelderende informatie en inzichten. Zo veel herkenning. Ik snap dat mensen zich nog een keer inschrijven om het echt goed in zich op te nemen. Ik doe dat dan ook graag om je wijze woorden echt goed binnen te laten komen. Voor jou, na jaren training, ‘gesneden koek’, voor mij een openbaring, verhelderend en vernieuwend. Je vertelt het op een prettige en grappige manier, fijn om naar te luisteren.

Judith

Ik heb Kit leren kennen als een prettig en deskundige coach. Ze werkt zowel met haar gevoel als met haar verstand. Ik voel me altijd zeer op mijn gemak bij haar, ze is in staat een ontspannen sfeer te creëren, ze geeft me het gevoel dat ik alles kan zeggen. Kit is een rustig persoon en kan goed luisteren, ze laat je vrijuit praten, zonder te onderbreken. Op de cruciale momenten weet ze door te vragen en de juiste vragen te stellen. Ze oordeelt niet en heeft gevoel voor humor. Wat ik goed aan haar vind is dat ze haar kennis op een begrijpelijke en concrete manier weet over te brengen. Ze overheerst niet als deskundige. Ze is er gewoon. Je kan een fijn gesprek met haar hebben. Ze is meevoelend en geeft goede inzichten door middel van haar vraagstelling  en het lezen van bepaalde artikelen. Daarnaast weet ze mij te inspireren met de onderwerpen waar ze het over heeft in haar blogs, een combinatie van haar eigen ervaringen, praktijkervaring en theorie. Doordat ze zelf al het een en ander heeft doorgewerkt. Daardoor kan ze zich goed verplaatsen in anderen.  Ze is in staat deze opgedane wijsheid en ervaring goed te gebruiken om andere klanten te helpen.

Myrna

Team Lead Marketing Intelligence

Kies wie je Bent

7 meditatieve tips om tot rust te komen

Download nu

Kit biedt een prachtige training met een heldere opbouw. Ze legt heel duidelijk uit wat ze steeds doet. Kit coacht op een liefdevolle manier en doet dat vanuit haar hart. Zij begeleidt je op zo’n manier dat je ook bij het hart-deel in jezelf kunt komen. Zo kun je vanuit verbinding met jezelf gaan leven. De training biedt handvatten die je helpen om in je eigen kracht te gaan staan.De training heeft voor mij bekrachtigd dat ik een groot JA mag zeggen tegen wie ik werkelijk ben. Ik heb op een diepere laag ontdekt dat ik mij niet hoef te laten leiden door oude stukken, waarvan we er enkele samen hebben onderzocht. De training heeft mij nieuwe hulpbronnen gebracht.

Robbert

HRM adviseur

Via sociale media ben ik met Kit in aanraking gekomen en heb ik onder andere het webinar ‘Kalmeer je Geest’ gevolgd. Wat mij opviel is dat Kit de materie helder uiteenzet, tegen welke valkuilen je aan kunt lopen en dat verandering beoefening vraagt. Dat laatste is voor mij een belangrijke reminder, omdat ik graag snel resultaat zie en erg ongeduldig ben van aard. Gelukkig herhaalt ze regelmatig dat beoefening belangrijk is. 
Ook fijn is dat het contact met Kit persoonlijk is. Ze voelt aan waar je staat en denkt met je mee.  Zo mocht ik een keer gratis deelnemen aan een online meditatie (via Zoom). Een fijne meditatie waar ik in contact was met medecursisten en waar voldoende ruimte voor vragen en antwoorden was. Het voelde als een echte fysieke meditatie, zo persoonlijk. 
Kit kan door haar verbale gedrag je ook goed een spiegel voorhouden. En verder is ze goed bereikbaar en reageert ze snel op mails. 
Kortom, ik ben blij dat ik Kit heb leren kennen. Ze weet precies waar ik sta, wil mij in alles helpen en doet dat met alle liefde. 
Jolanda

Promovenda Pensioenrecht