Aanbevelingen - Kies wie je Bent

Aanbevelingen

Onze eerste kennismaking was op facebook. Ik zag een aankondiging van het webinar Kalmeer je Geest. Mijn reactie was direct wauw wat zou ik dat graag willen. Mijn angstgedachtes draaien op volle toeren en kosten me gigantisch veel energie. Irreële niet te stoppen hersenspinsels die zorgen voor paniekaanvallen. Wat zou ik daar graag vanaf willen. Rust in mijn brein.

Je verhaal triggert mij en maakt me nieuwsgierig. Op de foto zie ik een sympathiek mens van middelbare leeftijd en dat schept voor mij een band. Iemand met levenservaring en wijsheid, daadkracht en vastberadenheid.

Ik denk altijd dat ik hier te oud voor ben. Dat het voor mij niet meer werkt. Dat ik als vijfenvijftig plusser toch niet meer kan aanleren om gedachtes of angsten er te laten zijn zonder dat ik er last van heb.

Kortom ik was nieuwsgierig en ik heb me ingeschreven voor haar gratis webinar. Wat ik daar leerde was ver boven mijn verwachting. Geweldige tools, plan van aanpak en inzichten worden op een rustige, laagdrempelige en met de nodige humor uitgelegd. Je krijgt concrete handvatten die voor je  werken als je er echt voor gaat. Ook heb ik persoonlijk contact gehad. Kit is een geduldig, warm mens waarbij het voelt alsof je thuiskomt.

Ze geeft je het vertrouwen dat alles voor iedereen mogelijk is. Ik ben blij dat ik dit initiatief heb genomen en kijk uit naar het Online Programma Kalmeer je Geest. Alvast dankjewel Kit voor nu en ik ben hartstikke benieuwd wat er nog komen gaat.

Chris

Ik heb het Online Programma Kalmeer je Geest als zeer waardevol ervaren, met veel praktische tips die ik direct kon toepassen in mijn dagelijkse leven. Kit vertelt op een prettige manier en gebruikt prachtige voorbeelden die je niet meer vergeet. Ik heb geleerd om ‘bewust kalm te blijven’ in situaties die ik moeilijk vind. Het is zeker een aanrader om mee te doen met dit online programma van Kit. Je ontwikkelt vertrouwen om jezelf te bevrijden van beperkende overtuigingen.

Edina

Basisleerkracht

Ik beveel de Masterclass Liefde en de Wil aan aan iedereen. Het brengt je iets. Prachtige inzichten in liefde en de wil. Veel geleerd over echt het besluit te nemen om de keuze voor liefde te maken. Wat het je brengt die liefde en hoe je met meditatie en de tools van Kit dat gaat bereiken. Zo ontzettend blij dat Kit op mijn pad is gekomen anders wist ik dit niet! Mijn leven is echt anders door haar. Zoveel liefdevoller naar mezelf en anderen. Het is een proces waar je steeds mee bezig bent. Haar rustige stem en presentatie maken mij rustig. Het duurde twee uur maar het leek tien minuten doordat je met je aandacht naar haar toe wordt getrokken. Ga het doen om jezelf te vinden. 

Simona

Winstcoach

Vanavond de Webinar “Kalmeer je Geest” bij Kit gevolgd. Het gaf mij duidelijk inzicht hoe de geest werkt en dat het een proces is . Een proces waar je echt hulp bij nodig hebt , want de geest is niet zo éen twee drie kalm. Vooral de praktijk voorbeelden en het vleugje humor maken het een prettige manier om naar Kit te luisteren. Ze geeft een rijkdom aan tips en informatie waar je werkelijk mee aan de slag kunt. Een echte aanrader!

Ingrid

Healer

Ik heb genoten van Kit haar webinar, het is fijn dat ze alles op een makkelijke manier uitlegt.  Ze is daarin gewoon, niet als therapeut aan het praten maar als mens en dat voelt goed. Het stuk over rust in jezelf, maar ook over hoe laat je dingen binnenkomen hebben de meeste indruk gemaakt. Sinds enkele weken doe ik mee aan de meditatie cursus. Het mooie hierin vind ik de persoonlijke benadering. Naast het feit dat je leert mediteren leer je ook over het boeddhisme en daarom trok mij dit meer aan dan andere meditatiegroepen. Het mooi aan Kit is dat zij altijd bereikbaar is, open staat voor extra advies. Je merkt dat zij dit vanuit haar  hart doet en dat maakt voor mij dat ik daar veel van leer. 
Patricia

Leerkracht

Ik heb vaker meegedaan met de Kaishi Meditatie van Kit en dit is mij zeer goed bevallen. Zelf ben ik nogal onrustig en Kit met haar rustgevende stem laat mij een rust in mij ervaren die ik niet eerder gehad heb. Zij is de eerste die mij een uur lang in een zittende houding heeft weten te houden!

Ja, ik kies echt voor mezelf met haar meditatie. Omdat het een uur is, ben je echt een uur met jezelf en de stilte om je heen.

Ook geeft zij mooie visualisaties waar ik echt blij van word en waar ik de hele dag aan denk.

Zeg maar gerust: het is een cadeau dat je mag ontvangen, een cadeau voor jezelf waar je blij van wordt.

Ik kijk alweer uit naar de volgende meditatie.

Simona van Leeuwen

Winstcoach

De wereld lacht mij toe. Dat deed ze altijd al, alleen zag ik het niet. Ik heb bij Kit geleerd weer terug te lachen naar de wereld.

Toen ik bij Kit begon wilde ik voornamelijk leren stoppen met pleasen van mensen en het geluk in mijn leven weer terugvinden. Ik had mijn werk en mijn kinderen, die veel van mij vroegen. Ik deed voornamelijk wat anderen van mij verwachtten en ik paste mij altijd aan. Ik voelde mij vaak eenzaam en alleen.

Door de gesprekken met Kit ben ik gaan leren zien hoe het komt dat ik mij zo rot voel én wat ik moet doen om hieruit te komen. Dat was niet makkelijk voor mij. Maar het is heel fijn om met Kit te praten, ze geeft wat je nodig hebt op een manier, waardoor ik mij nooit afgewezen voelde en ik elke sessie opnieuw een stap zette. Kit sprak mij aan in mijn kracht en hierdoor kreeg ik stap voor stap mijn vertrouwen weer terug. Nu ben ik twee jaar verder: ik heb samen met Kit mijn angsten aangekeken, ik heb geleerd hoe ik voor mezelf moet zorgen en ik ben weer in verbinding gekomen met mezelf en anderen. Ik please anderen niet meer. Ik kies wat ik wil in mijn leven en ik heb vertrouwen in de toekomst.

Dankjewel Kit!

Hans

Systeem Analist

Ik kon niet meer stoppen met huilen. Je hoefde maar boe te roepen en ik huilde alles bij elkaar. In het therapietraject heb ik onderzocht welk deel in mij hier verantwoordelijk voor is én ontdekt dat dit in mij wel een heel grote plek inneemt. Ik heb geleerd ernaar te kijken en te gaan begrijpen waarom dit deel van mij zo huilt. Pas nadat ik haar écht kon geven wat ze nodig had, werd dit minder. Ik voel me authentieker en sterker. Ik durf nu meer te doen wat ik wil in mijn leven.

Marieke

Yogalerares

Mijn jeugdervaringen maakten dat ik mij vaak boos en bang voelde. Door het therapietraject bij Kit heb ik ontdekt hoe dit komt. Ik heb leren herkennen wanneer ik mij boos en bang ga voelen, in welke patronen ik steeds stap en wat ik nodig heb om hieruit te komen. Nu vind ik de patronen een hulpmiddel. Ze helpen me te zien wanneer ik te ver ga of beter voor mezelf moet zorgen. 

Ellen

Wandelcoach

Ruim een half jaar heb ik wekelijks Aikidoles gehad van Kit. Ze heeft me de basis geleerd van Aikido. Aikido is voor mij niet alleen een martial art. Ik heb in deze lessen ook veel over mezelf geleerd. Hoe ervaar ik negatieve druk en hoe ontspan ik als ik onder deze druk sta? Wat doe ik hiermee? Durf ik aan te vallen of hou ik mezelf in? Ga ik nadenken of durf ik op mijn innerlijke kracht te vertrouwen? Verder werken de herhalingen van de oefeningen als een meditatie. Helemaal geaard kwam ik iedere keer weer uit de les. Kit neemt alle tijd om niet alleen de soms ingewikkelde technieken stap voor stap uit te leggen, maar ze neemt ook de tijd voor mijn persoonlijke proces dat ik tegenkwam tijdens de lessen. Een verrijking dus voor mijn leven!

Peter

HR Teamleider

Voor het eerst heb ik een heel goed webinar: “Kalmeer je Geest” gevolgd van Kit de Haan. Een echte aanrader! Ik doe ook mee met het Online Programma Kalmeer je Geest en ik heb afgelopen week een Kalmte Sessie gehad met Kit. Wat een fijne, rustige vrouw die echt weet waar ze over praat! Ik ben op dit moment herstellende van mijn burn out en ik heb veel geleerd over mijzelf. Echter, ik bleef maar met vragen zitten over HOE ik mijn hoofd rustig krijg. Kit heeft mij al tips en oefeningen gegeven en dat is zo fijn! Ik ben heel benieuwd naar het vervolg van het Online Programma. Mocht je op zoek zijn naar rust in je hoofd, dan zou ik zeker Kit willen aanraden! Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb! Ze is deskundig, rustig en ze geeft een heldere uitleg over hoe het werkt in je lijf en hoofd.
Monica

Leerkracht

Het webinar Kalmeer je Geest van Kit kwam precies op het juiste moment. Ondanks dat ik rationeel veel weet over een kalme geest worstelde ik de laatste tijd met het daadwerkelijk ervaren daarvan. Het webinar heeft me geholpen om er weer contact mee te maken. Haar beeldende manier van vertellen sluit erg bij mij aan. Ik ben dol op metaforen en daar werkt Kit zowel in woorden als fysiek mee. Kit weet waar ze het over heeft. Ze heeft zelf veel ervaring in hoe gedachten je ernstig kunnen beperken én ze heeft kennis over hoe de geest werkt. Die twee punten combineert ze en weet ze op een heldere manier over te brengen.

Savannah

Coach

Beste Kit, heel hartelijk bedankt voor het webinar Kalmeer je Geest. Je geeft zo veel verhelderende informatie en inzichten. Zo veel herkenning. Ik snap dat mensen zich nog een keer inschrijven om het echt goed in zich op te nemen. Ik doe dat dan ook graag om je wijze woorden echt goed binnen te laten komen. Voor jou, na jaren training, ‘gesneden koek’, voor mij een openbaring, verhelderend en vernieuwend. Je vertelt het op een prettige en grappige manier, fijn om naar te luisteren.

Judith

Via sociale media ben ik met Kit in aanraking gekomen en heb ik onder andere het webinar ‘Kalmeer je Geest’ gevolgd. Wat mij opviel is dat Kit de materie helder uiteenzet, tegen welke valkuilen je aan kunt lopen en dat verandering beoefening vraagt. Dat laatste is voor mij een belangrijke reminder, omdat ik graag snel resultaat zie en erg ongeduldig ben van aard. Gelukkig herhaalt ze regelmatig dat beoefening belangrijk is. 
Ook fijn is dat het contact met Kit persoonlijk is. Ze voelt aan waar je staat en denkt met je mee.  Zo mocht ik een keer gratis deelnemen aan een online meditatie (via Zoom). Een fijne meditatie waar ik in contact was met medecursisten en waar voldoende ruimte voor vragen en antwoorden was. Het voelde als een echte fysieke meditatie, zo persoonlijk. 
Kit kan door haar verbale gedrag je ook goed een spiegel voorhouden. En verder is ze goed bereikbaar en reageert ze snel op mails. 
Kortom, ik ben blij dat ik Kit heb leren kennen. Ze weet precies waar ik sta, wil mij in alles helpen en doet dat met alle liefde. 
Jolanda

Promovenda Pensioenrecht

Ik heb de Kaishi Meditatie Webinar bijgewoond. Ik vond het een heel waardevol webinar. Je hebt een rustige stem en veel kennis en ervaring. Ik ervaarde direct innerlijke rust en vond het een fijn webinar om te volgen, interactief, afwisselend en een mooie en waardevolle kennismaking dan wel verrijking met mediteren. 
Succes met je mooie bedrijf! Liefs Femke
Femke

Ondernemer

Het was een enorm inspirerende masterclass over de Liefde en de Wil. Ik dacht twee uur dat is best lang maar omdat ik zo aandachtig aan het luisteren was, was de tijd al voorbij voordat ik het doorhad. Dit komt omdat Kit het zo persoonlijk uitlegt, op een manier die begrijpelijk is voor iedereen. Het heeft me geleerd om anders naar mezelf en de situaties in mijn leven aan te kijken. Het heeft me aan het denken gezet en zal zeker doorwerken de komende tijd. Bedankt voor deze vele mooie inzichten.

Patricia

Leerkracht

Ik heb Kit leren kennen als een prettig en deskundige psychotherapeut. Ze werkt zowel met haar gevoel als met haar verstand. Ik voel me altijd zeer op mijn gemak bij haar, ze is in staat een ontspannen sfeer te creëren, ze geeft me het gevoel dat ik alles kan zeggen. Kit is een rustig persoon en kan goed luisteren, ze laat je vrijuit praten, zonder te onderbreken. Op de cruciale momenten weet ze door te vragen en de juiste vragen te stellen. Ze oordeelt niet en heeft gevoel voor humor. Wat ik goed aan haar vind is dat ze haar kennis op een begrijpelijke en concrete manier weet over te brengen. Ze overheerst niet als deskundige. Ze is er gewoon. Je kan een fijn gesprek met haar hebben. Ze is meevoelend en geeft goede inzichten door middel van haar vraagstelling  en het lezen van bepaalde artikelen. Daarnaast weet ze mij te inspireren met de onderwerpen waar ze het over heeft in haar blogs, een combinatie van haar eigen ervaringen, praktijkervaring en theorie. Doordat ze zelf al het een en ander heeft doorgewerkt. Daardoor kan ze zich goed verplaatsen in anderen.  Ze is in staat deze opgedane wijsheid en ervaring goed te gebruiken om andere cliënten verder te helpen.

Myrna

Team Lead Marketing Intelligence

Ik ben gestart met therapie bij Kit omdat ik ondersteuning nodig heb bij het vinden van mijn kracht. Ik wil sterker worden in mijn rol als HRM adviseur en mijn onzekerheid onder ogen zien. Ik heb het Zien wie je Bent programma afgerond en ik ben nu halverwege het Kies wie je Bent programma. Het fijne aan deze programma’s is dat Kit altijd voor je klaar staat. Als je wilt dagelijks via Whatsapp, een FB groep of via de mail. Kit reageert snel als je ergens vastloopt of een vraag hebt. Het is fijn dat je niet hoeft te wachten op de eerstvolgende sessie.

Ik ben bij Kit terecht gekomen door haar e-book: Kies wie je Bent. Bij Kit weet ik dat ik aan het juiste adres ben. Kit is een therapeut die mijn verhaal goed begrijpt en hier professioneel mee omgaat. Zij staat met beiden benen op de grond en weet de relatie gezond te houden. Ze biedt een veilige omgeving en ze nodigt je uit te vertrouwen op jezelf, je potentieel en je keuzemogelijkheden.

Ik ervaar dat ze me in actie zet. Kit confronteert je op verassende manieren, bewaakt de professionele nabijheid en distantie. Dat laatste kan confronterend zijn, maar heeft  mij veel gebracht. Kit heeft me geleerd de kracht te vinden daadwerkelijk te kiezen voor mezelf en zaken te veranderen in mijn leven. Ik kijk nu naar wat voor mij belangrijk is en wat past bij mijn waarden. Een leerzaam proces waarin ik langzaam mijn plek inneem en ik aangezet word om vertrouwen te vinden in wie ik ben. Een meerwaarde van therapie bij Kit is  dat zij de persoonlijke weg plaatst in een spirituele context. Ik vind Kit een warm mens met oog voor Heelheid. Ik ben dankbaar voor het proces dat ik bij haar ben aangegaan.

Robbert

HRM Adviseur

Na meerdere therapievormen te hebben gehad, psychologen en therapeuten te hebben gesproken, liep ik nog steeds vast in een aantal zaken. Op zoek naar iemand die echt vanuit de kern werkt, kwam ik op de site van Kit de Haan terecht. Ik was direct enthousiast. Dit is wat ik zocht! En de volgende tekst sprak mij daarin enorm aan: “Het zien van de blauwdruk van jouw essentie wordt steeds troebeler. Er ligt letterlijk te veel troep bovenop je. Dit leren zien, herkennen en opruimen maakt dat jouw essentie meer en meer door jou heen gaat schijnen en jij als een vrij en gelukkig mens jouw leven kan leiden.” Na een afspraak te hebben gemaakt was ik bang dat ik misschien wel weer een lang traject in zou gaan, waar er veel gepraat werd, maar niet veel werd aangeraakt. Ik wilde namelijk echt tot de kern komen nu en niet meer met satijnen handschoentjes aangepakt worden. Dit hoefde ik Kit niet te vertellen. Liefdevol hield zij mij een spiegel voor en drukte op de juiste knopjes en raakte mij diep in het hart. Pijnlijk, maar eindelijk! En dit was nog maar het eerste gesprek. Ik werd op mijn kop gezet en liefdevol begeleid. Diep van binnen voelde ik dat dit is waar het om gaat en dat dit de weg is die ik heb te gaan naar mijn ware zelf, mijn diamant, de kern waar het allemaal om gaat. Kit is direct, vertelt je eerlijk wat zij ziet en helpt en begeleidt vanuit het hart. Liefs, Sharon

Sharon

Holistisch therapeut

Kies wie je Bent

7 inspirerende tips om bij jezelf uit te komen

Download nu

Door de cursus psychosynthese/Aikido ben ik mij bewuster geworden van mijn handelen en dat van anderen mensen. Kit weet de juiste snaar te raken, waardoor je zelf de verandering en het bewustzijn op gang brengt. Niet altijd op het moment dat ze tegenover je zit, maar dan gebeurt er later iets, waardoor het helder wordt. Haar verhalen over hoe zij al haar kennis heeft vergaard en in haar eigen leven deze kennis heeft toegepast helpen mij daar vaak bij. Ze weet waar het over gaat, waarbij zij richtingen aangeeft die je zou kunnen kiezen. Doordat zij steeds weer nieuwe kennis opdoet, kan ik mee liften. Dankjewel daarvoor Kit.

Maria

Manager bedrijfsvoering

Ik ken Kit de Haan al vanaf het begin dat zij cursussen en coaching is gaan geven. En ik moet zeggen: geen één bijeenkomst is hetzelfde. Het blijft altijd verrassend en nieuw wat zij brengt. Ze volgt zelf ook cursussen en gebruikt deze ervaringen om door te geven. Daardoor blijft alles nieuw en verfrissend voor de cursisten. Haar eigen levenservaring zet zij geregeld in om iets duidelijk te maken, zowel positieve als negatieve ervaringen en als cursist kan je deze al of niet gebruiken. Er is veel ruimte om je ervaringen te delen. Humor is ook een belangrijk onderdeel van de lessen, er wordt veel gelachen.

Rob

Teamleider Geestelijke Gezondheidszorg

Kit biedt een prachtige training met een heldere opbouw. Ze legt heel duidelijk uit wat ze steeds doet. Kit coacht op een liefdevolle manier en doet dat vanuit haar hart. Zij begeleidt je op zo’n manier dat je ook bij het hart-deel in jezelf kunt komen. Zo kun je vanuit verbinding met jezelf gaan leven. De training biedt handvatten die je helpen om in je eigen kracht te gaan staan.

De training heeft voor mij bekrachtigd dat ik een groot JA mag zeggen tegen wie ik werkelijk ben. Ik heb op een diepere laag ontdekt dat ik mij niet hoef te laten leiden door oude stukken, waarvan we er enkele samen hebben onderzocht. De training heeft mij nieuwe hulpbronnen gebracht.

Veel dank Kit voor je liefdevolle en geduldige begeleiding!

Robbert

HRM adviseur