Over mij - Kies wie je Bent

Over mij

Wie help ik?

 Loop je vast in je leven en weet je niet hoe je dit moet oplossen? Ik help jou de vrijheid te vinden om te kiezen voor jezelf.

Als je veel hebt meegemaakt, houden emoties zoals angst, woede of verdriet je dagelijks bezig. Je merkt dat die jou tijd en energie kosten. Je hebt er last van op je werk, in je relatie en in contact met je kinderen. Je verlangt naar rust en minder conflict. Misschien ben je bij een  psycholoog of  huisarts geweest en heeft dat tijdelijk geholpen. Maar de dieperliggende problemen zijn niet voorbij en je zoekt nu een andere vorm van hulp. Je wilt nu echt geholpen worden.

 

Waarom wil ik jou helpen?

 Zelf heb ik lang gezocht naar wie ik ben. Ik vocht dagelijks tegen mijn emoties en negatieve gedachten. Ik voelde mij vaak eenzaam en onbegrepen. Tot ik iemand tegenkwam die mij wel begreep.

Deze persoon had de liefde en nam de tijd om naar mij te luisteren. Hij gaf mij de ruimte om mijn verhaal te vertellen. Het vat vol verdriet dat ik meesjouwde hielp hij te legen en hij wist mijn kracht aan te boren. Ik ben hem hiervoor eeuwig dankbaar. Hij zag mij echt en geloofde in mij. Hierdoor heb ik leren geloven in mezelf. Ik heb geleerd van mezelf te houden. Dat gun ik jou ook!

 

Waarom kan ik jou helpen?

 Ik ken de wereld waarin jij ronddoolt als geen ander. Ik heb er jaren doorheen gereisd op zoek naar wie ik ben. Na een lange weg met hobbels en de valkuilen heb ik mijn verleden weten te verwerken en mezelf leren aankijken.

Daarnaast heb ik een opleiding Psychosynthese gedaan in Duitsland en de zwarte band van Aikido gehaald. Bovendien heb ik vijfentwintig jaar werkervaring in de Psychiatrie.

 

Wat is mijn visie?

 Als mens wil jij jezelf volledig ontvouwen en tot uitdrukking brengen. Mijn visie is dat elk mens dit in zich in heeft. Dus jij ook. Het is mijn volle overtuiging dat dit proces voor iedereen toegankelijk is. Hoe moeilijk, zwaar, gecompliceerd of getraumatiseerd je geschiedenis ook is, ook voor jou is heling mogelijk. Als je maar leert kijken met je hart. Mijn kennis, ervaring en passie zet ik graag voor je in.

Wil jij dit ook?

Hoe zou het voelen als je vanuit kalmte onderneemt? Dat je afscheid hebt genomen van hard werken, onzekerheid en twijfel. Dat je vertrouwen en harmonie ervaart als ondernemer en aantrekkelijk bent voor klanten. Ruim alle troep op die je belemmert om succesvol te zijn als ondernemer én als mens. Onderneem vanuit je hart en voel je open en vrij je bedrijf en je leven in te richten zoals jij dat wilt. Zonder onzekerheid of angst. Dan Kies je wie je Bent.

Download direct mijn e-boek, waarin ik de stappen beschrijf om dit te bereiken. Vul hieronder je naam en e-mailadres in, dan ontvang je mijn meteen in je mail.

De afgelopen twintig jaar heb ik mij verdiept in Aikido, Zen en Psychosynthese. In Duitsland heb ik de vijfjarige opleiding Psychosynthese gedaan bij het Circadian Institute in Bergisch Gladbach.

 Hier heb ik lessen gevolgd van leraren en professoren uit Europa, zoals Kristina Brode (Duitsland), Pierro Ferrucci (Italië), Robert Bakker (Nederland), Chris Dennler (Engeland), Gabrielle Steiner, Barbara von Meiborn en Torsten Konrad (Duitsland).

 Ik heb zwarte band Takemusu Aikido ontvangen van Lewis Bernaldo de Quiros (zesde Dan) en sta officieel geregistreerd in Japan. Ik heb jarenlang wekelijks getraind bij Lewis en tientallen seminars bijgewoond in binnen- en buitenland. Lewis staat bekend als een van de drie beste leraren van Europa.

 Na een zentraining van vijftien jaar in het Kanzeon Zencentrum van Amsterdam, ben ik zenmonnik geworden bij Nico Tydeman. Nico heeft het zenboeddhisme in Nederland een belangrijke plaats gegeven en is auteur van meerdere boeken.

 Ik voel nu de sterke behoefte om alles wat ik geleerd heb door te geven en jou te helpen stappen te zetten.