Over mij

Ik geloof dat het kan!

 

Ik ben zenmonnik én ondernemerscoach en ik help jou als ondernemer je bedrijf op te bouwen vanuit de essebtie die jij bent. Want ik geloof dat jouw essentie de basis is voor persoonlijke en zakelijke groei naar een succesvol bedrijf, waarin je rust en overzicht hebt en voldoende tijd hebt voor jezelf en je gezin.

 

Zoektocht

 

Jarenlang had ik het gevoel aan een zijden draadje te hangen. In mijn worsteling een moeilijke jeugd te boven te komen vocht ik dagelijks tegen angst en boosheid. Met een enorme kracht en doorzettingsvermogen rondde ik meerdere opleidingen af. Ik had veel kennis vergaard, maar ik vond geen rust. Hoe kon het dat ik met zoveel kennis geen grip had op mijn leven? Het antwoord hierop ontdekte ik pas jaren later.

Mijn verlangen mezelf te doorgronden opende de deuren naar Zen, Aikido en Psychosynthese. Twintig jaar volgde ik seminars, retraites en opleidingen in binnen- en buitenland. Ik ben officieel geregistreerd als Psychosynthese Therapeut, als Zenmonnik en ik heb zwarte band Aikido. Ik had de universele kalmte gevonden, maar kon er geen handen en voeten aan geven en ik vond nog steeds geen rust in mijn leven.

 

Kies wie je Bent

 

Tot ik ging ondernemen. Ik volgde meerdere ondernemerstrainingen en coaching trajecten en ik leerde alle tools om mijn essentie handen en voeten te geven. Ik noem mijn bedrijf Kies wie je Bent omdat ik ontdekt heb dat leven vanuit je essentie een keus is. Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is vanuit je essentie te leven, ongeacht je achtergrond of je geschiedenis. Het is een weg écht te kiezen voor jezelf en ik help je daar graag bij.

 

Wakker worden

 

Ik durfde aan niemand te laten zien wie ik eigenlijk echt ben. Ik werd pas echt wakker toen ik uit kwam voor mijn seksuele geaardheid. Ik moest het anders doen en mijn potentieel volledig de ruimte te geven te ontvouwen. Met hulp van een coach heb ik in liefde de regie over mijn leven teruggepakt en leiderschap ontwikkeld in mijn ondernemerschap, mijn leven en in mijn essentie.

Ik ontdekte dat veel weten en leven twee verschillende dingen zijn. Mijn essentie is een staat van zijn die ik dagelijks beoefen en mij harmonie, liefde, vreugde en compassie geeft én toepas in mijn privéleven en bedrijf. Het blijken onmisbare sleutels voor succes te zijn en het is nu mijn missie ze met jou te delen, zodat ook jou vanuit jouw esssentie en rust een succesvol bedrijf opbouwt.

 

Wil jij dit ook?

Hoe zou het voelen als je vanuit jouw essentie onderneemt? Dat je afscheid hebt genomen van hard werken, onzekerheid en twijfel. Dat je vertrouwen en harmonie ervaart als ondernemer en aantrekkelijk bent voor klanten. Ruim alle troep op die je belemmert om succesvol te zijn als ondernemer én als mens. Onderneem vanuit je hart en voel je open en vrij je bedrijf en je leven in te richten zoals jij dat wilt. Zonder onzekerheid of angst. Dan Kies je wie je Bent.

Download direct mijn e-boek, waarin ik de stappen beschrijf om dit te bereiken. Vul hieronder je naam en e-mailadres in, dan ontvang je mijn meteen in je mail.

De afgelopen twintig jaar heb ik mij verdiept in Aikido, Zen en Psychosynthese. In Duitsland heb ik de vijfjarige opleiding Psychosynthese gedaan bij het Circadian Institute in Bergisch Gladbach.

Hier heb ik lessen gevolgd van leraren en professoren uit Europa, zoals Kristina Brode (Duitsland), Pierro Ferrucci (Italië), Robert Bakker (Nederland), Chris Dennler (Engeland), Gabrielle Steiner, Barbara von Meiborn en Torsten Konrad (Duitsland).

Ik heb zwarte band Takemusu Aikido ontvangen van Lewis Bernaldo de Quiros (zesde Dan) en sta officieel geregistreerd in Japan. Ik heb jarenlang wekelijks getraind bij Lewis en tientallen seminars bijgewoond in binnen- en buitenland. Lewis staat bekend als een van de drie beste leraren van Europa.

Na een intensieve zentraining in het Kanzeon Zencentrum van Amsterdam, ben ik zenmonnik geworden bij Nico Tydeman. Nico heeft het zenboeddhisme in Nederland een belangrijke plaats gegeven en is auteur van meerdere boeken.

Ik voel nu de sterke behoefte om alles wat ik geleerd heb door te geven en jou te helpen stappen te zetten.