Kaishi Meditatie Advanced

Verlang je naar rust en kalmte in je bedrijf en je leven? Voel jij je gevangen en loop je vast in dezelfde patronen? Je hebt een mindfulness of een meditatiecursus gedaan en je weet hoe het werkt. Maar je bent te druk om dagelijks te mediteren. Je hebt veel aan je hoofd en je voelt je gejaagd en je slaapt slecht. Je komt moeilijk los van beeldschermen en je gaat maar door. Je mist de tools om rust en kalmte vorm te geven in je leven.

Een tijd geleden voelde ik mij ook onrustig en sliep ik slecht. Ik voelde mij niet goed genoeg, twijfelde aan alles en maakte de halve dag rampscenario’s over mijn leven. Doodvermoeiend en energievretend. Inmiddels ben ik jaren verder en ervaringen rijker. Nu ben ik een expert in meditatie en heb ik de Kaishi Meditatie ontwikkeld.

Kaishi Meditatie Advanced

Verlang je naar rust? Voel jij je gevangen in je gedachten en loop je vast in dezelfde patronen? Waarschijnlijk heb je al innerlijk werk verricht. Je weet hoe het werkt. Maar met het onderzoeken van je geest heb je weinig ervaring. Je mist de tools om werkelijk met een kalme geest te leven. Je bent zoekend, onzeker en je vecht tegen jezelf.

Een tijd geleden voelde ik me ook onrustig en dacht ik negatief over mezelf. Ik liep erin vast. Inmiddels ben ik jaren verder en ervaringen rijker. Nu ben ik expert in het kalmeren van de geest.

Ik help je vrijheid te vinden

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om zichzelf te bevrijden. Te bevrijden van beperkende overtuigingen, levensangst en leegte.

N

Ik bied je een eenvoudige meditatie die ik zelf al jarenlang gebruik. Dit heeft gegarandeerd effect op jou. Hoe vaker je mediteert hoe makkelijker het wordt. Je moet het wel regelmatig oefenen

N

Stap voor stap begeleid ik je in de Kaishi Mediatie. De basis van de Kaishi Meditatie komt voort uit mijn jarenlange training in het Zenboeddhisme.

Je hebt de behoefte in harmonie te leven, maar je wordt afgeleidt door de buitenwereld, door beeldschermen, door Covid-19, door angst en onzekerheid. Je voelt je leeg, moe, gefrustreerd en onrustig.

Deze meditatie nodigt je uit je binnenwereld te onderzoeken. En om je essentie te vinden, zodat jouw potentieel zich ontvouwt en als vanzelf harmonie onstaat omdat je  er geen conflict meer ervaart.

De Kaishi Meditatie is een geestelijk pad naar jezelf waar jij zingeving, vertrouwen, compassie, vrede, liefde en harmonie vind. Ik begeleid je daar graag bij.

Ik beloof je dat je gedurende de Kaishi Meditatie inzicht ontwikkeld wat bovenstaande betekent voor jouw leven en je zult verrast en dankbaar zijn voor de resultaten die je ontdekt.

Grijp je Kans!

Veel mensen lijden op dit moment en voelen verwarring, eenzaamheid en angst. Meditatie is de weg naar rust, vrede, bewustzijn, inzicht en compassie en dit heeft de wereld op dit moment ongelooflijk hard nodig.

Wil je weten hoe je doet? Lees dan verder.

Mijn ervaring

Ik voelde mij onrustig, onzeker en alleen in mijn zoektocht. Tot ik besloot het anders te doen. Wat ik toen ontdekte veranderde mijn leven definitief.

Mijn jeugd was problematisch, traumatisch en onveilig. Ik had patronen aangeleerd om de veiligheid te zoeken bij de ander. Ik gaf mezelf voortdurend weg en ik had geen idee wie ik werkelijk was.

Rond mijn 32ste ontdekte ik dat ik geleid werd door angst. Ik leidde mijn leven in onrust, in onzekerheid en piekerde nachtenlang. Ik had een paar therapieën gevolgd en de Sociale Academie afgerond. Maar dat gaf me allemaal geen rust.

Alle kennis die ik had kon ik niet gebruiken om mezelf tot rust te brengen. Ik bleef maar tegen mezelf oplopen, kwam regelmatig in conflict met mezelf en met anderen, en ik begreep niets van mijn binnenwereld.

Ik zag niet waar het mis ging. Pas toen ik de geheimen van mijn geest doorgrondde kon ik ermee werken en de tools succesvol toepassen. Ruim twintig jaar lang ging ik op zoek naar wat Bevrijding inhoud en ik vond een universeel antwoord in Aikido, Zenboeddhisme en Psychosynthese.

Daarnaast heb ik in mijn trainingen en opleidingen met vele meditatievormen leren werken: geleide meditatie, stilte meditatie, Vipassana, Zenmeditatie, Chi Kung, Advaita Vedanta en Taichi.

Het verrijkt mijn leven en het geeft mij tot op de dag van vandaag vrijheid, rust en liefde in relatie met mezelf en met anderen. Ik durf nu mijn leven over te geven aan iets dat groter is dan ikzelf, in het vertrouwen dat het altijd goed is.

Je hoeft het niet alleen te doen

Ik besloot te investeren in mezelf  op persoonlijk en zakelijk gebied En ik ontdekte wat mij beperkte in mijn dagelijks leven én in mijn bedrijf. Wat mij het meest blokkeerde waren drie dingen. Ten eerste mijn beperkende overtuigingen over mezelf en ten tweede dat ik geen handjes en voetjes wist te geven aan al mijn kennis en ten derde dat ik niet kon omgaan met de vrijheid die ik vond.

Ik had begeleiding nodig om mij hier bewust van te worden en mijn blinde vlekken helder te krijgen. Leraren die mij hielpen te duiden wat ik op mijn pad tegenkwam en bij het toepassen van het onbekende. Met veel hulp heb ik mijn dromen waar gemaakt. Zonder die hulp was dat niet gelukt.

Wat ik kan, kan jij ook! En je hoeft het niet alleen te doen, want het is ontzettend moeilijk om in je eentje bevrijding te vinden. Mijn grootste succes is dat ik jou nu kan helpen een leven te kiezen van liefde, verbinding, vertrouwen, harmonie en vrijheid.

Ik ga je helpen

Dat is precies de reden waarom ik deze Kaishi Meditatie Advanced voor je ontwikkeld heb. Want jouw bevrijding zit niet in je eentje ploeteren, maar juist in verbinding te komen met jezelf in liefde. Maar dan moet je daar wel dagelijks stappen in zetten en weten wat je moet doen. Ik help je daar graag bij door de principes van eeuwenoude tradities eenvoudig te vertalen naar het hier en nu.

Stilte

In meditatie speelt stilte een grote rol. Je hebt stilte nodig om bij jezelf en uit de herrie van de buitenwereld te komen. Maar hoe stop je met denken of nachtenlang piekeren? Sommige mensen vinden stilte eng en dat komt omdat stilte je bewust maakt waar je vastloopt.

In de Kaishi Meditatie Advanced leer ik je te werken met stilte. Stilte heeft namelijk heel veel informatie voor je. Want als je gedachten, twijfels en onzekerheden je niet meer plagen komt omhoog wat je werkelijk wilt. Je begrijpt hoe behulpzaam dat is om bijvoorbeeld de richting van je bedrijf helder te krijgen of inzicht te krijgen in belangrijke levensthema’s en keuzes.

Ik creeer elke dag bewust stiltemomenten voor mezelf door bewust mijn telefoon uit te zetten, elke ochtend een half uur te mediteren en minstens driemaal per week een tocht te maken op mijn racefiets en dagelijks Aikido te trainen.

Dat is intensief en kost veel tijd. Ik ervaar juist rust en ruimte, want het geeft rust in mijn hoofd en ik verzet meer werk dan ooit. De halve dag piekeren, rampscenario’s bedenken en mij boos, angstig of leeg voelen kosten meer tijd en zijn doodvermoeiend.

Tijdens de Kaishi Meditatie Advanced begeleid ik je stap voor stap naar inzicht en bewustzijn om jouw bevrijding te vinden. Je zult blij verrast zijn met wat je ontdekt. Je hoeft dit natuurlijk niet in je eentje te doen. Er zijn anderen op dit pad en juist het delen van je ervaringen is ondersteunend en behulpzaam.

Jij bent mijn belangrijkste reden om deze meditatie te geven. Want je kunt het gewoon niet alleen. Je hebt mensen nodig die je de weg wijzen. Je hebt de hulp van een expert nodig die de ins en outs van het geestelijk pad kent. Dit pad is prachtig, soms moeilijk en confronterend, maar vooral bevrijdend, verhelderend en inzichtgevend.

Wil jij dit ook? Dan nodig ik je uit om vandaag te starten samen te werken met jezelf. Want daar begint het allemaal. Elke stap die je zet op dit pad begint in jou. Hoe mooi is dat!

Toepassen

“Wanneer komen jullie nou eens een keer van dat kussen af?” is een vraag die decennialang aan zen monniken gesteld wordt. Het lijkt alsof monniken niets doen om de pijn van de wereld te verzachten. Zij staan niet op de barricade of op het Museumplein, maar trekken zich in stilte terug om te mediteren.

En toch doen ze iets giga belangrijks en wat voor mij dé reden is om deze wekelijkse meditaties voor jou te organiseren.  Zij beginnen bij zichzelf. Zij onderzoeken hun geest tot in detail en ontwaken hun compassie voor alle levende wezens inclusief de mens.

Hoe kan je de wereld verbeteren of het allerbeste aan jouw klanten geven als je niet in staat bent compassie te geven aan jezelf? Want juist door bij jezelf te beginnen en lief te hebben ontstaat er compassie en harmonie wat je meeneemt de wereld in. Hier hoef je niet de barricades voor op. Je hoef alleen te Zijn en anderen hun pijn te verzachten door wie jij bent.

In je eigen leven zet je een eerste stap in het toepassen van die compassie en harmonie voor jezelf en anderen. Ik maak dit zeer concreet en tastbaar voor je door mijn enorme ervaring in Zenboeddisme, Takemusu Aikido, Advaita Vendanta, Chi Kung, Taiji, Psychologie, Filosofie en Psychosynthese Lifecoaching te combineren.

Ik ben een Lekenmonnik en dat betekent dat ik, naast het gaan van een geestelijk pad, ook een maatschappelijk leven leid: ik ben opgeleid als maatschappelijk werkster en ik heb een baan in de psychiatrie.

Kaishi Meditatie Advanced

Ik bied je de kans om elke woensdagavond mee te doen. De lessen zien er als volgt uit:

19.45 – 20.00 binnenkomst (online en offline)

20.00 – 20.30 meditatie (zazen)

20.30 – 20.40 loopmeditatie (kinhin)

20.40 – 21.10 meditatie (zazen)

21.10 – 21.40 dharmales

21.40 – 21.55 groepsgesprek of vragen

21.55 – 22.00 afsluiten

Tijdens de meditaties is er tijd voor een kort gesprek (daisan) met mij.

Facebookgroep

Je bent van harte welkom in de Kaishi Meditatie Advanced Facebookgroep. Dit is een besloten en veilige groep waar ik wekelijks content deel en je vragen kunt stellen. De groep is bedoeld als een aanvulling en verdieping op de lessen. Het is behulpzaam en motiverend met elkaar dit pad te gaan. Voel je vrij en welkom hier gebruik van te maken. Het zit in je abonnement. 

Online Community Kies wie je Bent

Bewustzijn is de basis voor elke keus die je maakt. Het is mijn missie ondernemers te helpen bewustzijn te ontwikkelen de keus te maken voor zichzelf. Deze Community is alleen toegankelijk voor mijn klanten. Ik bied er Content, Masterclasses, Webinars, Video’s die gaan over Bewustzijn. Lidmaatschap is gratis en voor de Masterclasses vraag ik enkel een kleine bijdrage in de kosten. Let op: dit is alleen voor mijn klanten. 

Zazen

We mediteren tweemaal een halfuur in zazen. Zazen komt uit het zenboeddhisme, waarbij je op een kussen zit en je ademhaling telt. Het tellen helpt je gedachten te ontspannen en ruimte te maken voor innerlijk onderzoek. Je krijgt hiervoor uitgebreide instructie.

Shikantaza

Shikantaza betekent just sitting en nodigt je uit niets te hoeven doen. Je hoeft alleen maar te zijn bij jezelf. In shikantaza doe je zeg maar in jezelf een stapje naar achter en observeer jij je binnenwereld. Door shikantaza heb ik ontdekt wie ik ben, wat ik goed kan en waar ik een hekel aan heb. Met andere woorden: shikantaza is een stilte meditatie die deuren opent naar bewustzijn, inzicht en zelfkennis.

Kinhin

Tussen de twee zazen periode is tien minuten kinhin (loopmeditatie). Je loopt afwiselend in een langzaam en gestaag tempo en je oefent je aandacht op het afrollen van je voet en op de kleine stapjes die je zet. Het is een oefening om in het hier en nu te zijn als je beweeegt. Plus dat het goed is voor je lichaam om na zitten je bloedsomloop in beweging te zetten.

Dharmales

Elke week geef ik een dharmales. Dharma betekent doel of bestemming. daar gaan de lessen over. Hoe vind je de bevrijding waar je naar verlangt of wat gebeurt er als je langer mediteert, hoe deden de oude zenmeesters dat? 

Daisan

Tijdens de zazen is er een korte mogelijkheid voor een kort gesprekje met mij. Bij de online lessen is dit telefonisch en als ik een ruimte heb gaan we even apart zitten. In daisan kun je alles inbrengen wat je wilt. Je kunt vragen stellen over je meditatie, wat je ervaren hebt of over je leven. De rest van de groep mediteert gewoon verder. Een daisan duurt tussen de twee a tien minuten.

Wat zeggen klanten?

De training Zen in Bedrijf is ècht een aanrader! Allereerst, Kit is in staat om alles op een heldere, duidelijke en rustige manier uit te leggen. In alle eenvoud, zonder poespas en dat maakt de training prettig. Daarnaast heeft het mij een aantal inzichten: ik ben me ervan bewust geworden hoe belangrijk het is om vanuit eovervloed te leven en te ondernemen. Dus vanuit kalmte, harmonie en volheid, want dàt is wat je klant nodig heeft. En, iets om in te lijsten, de opsomming van iemand die verlichting leeft: zó iemand wil ik zijn en bij zo iemand wil ik zijn. Ik heb me dus na deze training voorgenomen om niet meer vanuit tekort te denken en te leven maar vanuit overvloed. Dus zeker meedoen met deze Masterclass.”

Yvonne

Kit biedt een prachtige training met een heldere opbouw. Ze legt heel duidelijk uit wat ze steeds doet. Kit coacht op een liefdevolle manier en doet dat vanuit haar hart. Zij begeleidt je op zo’n manier dat je ook bij het hart-deel in jezelf kunt komen. Zo kun je vanuit verbinding met jezelf gaan leven. De training biedt handvatten die je helpen om in je eigen kracht te gaan staan.De training heeft voor mij bekrachtigd dat ik een groot JA mag zeggen tegen wie ik werkelijk ben. Ik heb op een diepere laag ontdekt dat ik mij niet hoef te laten leiden door oude stukken, waarvan we er enkele samen hebben onderzocht. De training heeft mij nieuwe hulpbronnen gebracht.

Robbert

Over mij

 Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om zichzelf volledig te ontvouwen tot wie je bent. Net zoals ik dat gedaan heb. Je doet wat je goed kunt en je bent in harmonie en liefde met jezelf en anderen. Mensen vinden het fijn om bij je zijn en je draagt bij aan een betere en liefdevolle wereld.

Ik heb dit geleerd van de beste leraren in binnen- en buitenland: Lewis Bernaldo de Quiros, Robert Bakker, Kristina Brode, Nico Tydeman, Tony Robbins, Wayne Dyer, Louise Hay, Brendon Burchard en nog veel meer.

Van hen leerde ik mijn binnenwereld te zien als een landkaart én leerde ik het pad op te gaan naar liefde en kalmte.

Sylvia de Goede, Nol Twigt en Marielle van der Vlies leerden mij dat alles in mij al aanwezig is en hoe ik mijn zijn en kalmte concreet kan leven. Dat geeft mij zingeving, voldoening en een missie. Ik geef daarom in alle liefde alles wat ik heb mogen ontvangen aan jou door. Dat is mijn missie!

Ik doe dit niet alleen. Ik heb een coach, adviseurs en een communicatie-adviseur. Zeer ervaren mensen die mij in liefde bijstaan in mijn werk en mijn leven om mijn missie in de wereld te zetten en jou te helpen. Zij inspireren mij om dagelijks het beste uit mezelf te halen. Voor jou.

Dit is wat je krijgt

Je krijgt:

Drie maanden deelname – Meditatie – Instructie –Les – Persoonlijke begeleiding – Facebookgroep – Online Community Kies wie je Bent

Normaal gesproken vraag ik hier 47 euro per maand voor.

Jij betaalt voor drie maanden slechts 27 euro per maand

Vooraf aan deelname krijg je een Psychosynthese Lifecoach Sessie Deze sessie is telefonisch en duurt een halfuur. Aangezien ik kwaliteit wil leveren hou ik de groep klein en ik heb dus zeer beperkt plek. Ben je serieus en gemotiveerd?

Meld je nu direct aan. Dit aanbod is geldig tot 15 september 2021

Bonus

De eerste les is een proefles en kun je gratis aan deelnemen.

Je lidmaatschap is tevens een lidmaatschap van Online Kies wie je Bent Community. Ik deel hier wekelijks content over het geestelijk pad. Omdat je mijn klant bent, krijg je kortingen op aanbiedingen die ik doe zoals bijvoorbeeld Masterclasses.