Masterclass Liefde en de Wil

Voel jij je eenzaam? Verlang je naar liefde en verbinding?

Misschien voel jij je ongelukkig en ervaar een gapende leegte in jezelf. Voel jij je onzeker en pieker je veel? Of vind je het moeilijk om je mening te geven?

“Ik merk dat ik angstig word als ik ga doen wat ik wil,” zegt een klant tegen mij. “Ik ben bang om afgewezen te worden. Ik voel mij schuldig als ik kies voor mezelf.”

Het kan!

Je verlangt ernaar in je kracht te staan en met zelfvertrouwen te leven zoals jij dat wilt. Je wilt weten wie je bent en doen wat je wilt: je wilt jezelf zijn. Je wilt de duidelijkheid, de moed en de liefde hebben om te zijn wie je bent.

 

Locatie en datum

Om je daarbij helpen heb ik de masterclass Liefde en de Wil ontwikkeld. Deze masterclass geef ik als interactief webinar.

De masterclass Liefde en de Wil vindt plaats op donderdag 28 mei van 13.00 – 15.00 uur

Je leert:

5

wat liefde is

5

wat zelfliefde is

5

verschillende vormen van willen

5

hoe jij je wil ontwikkelt

5

wat de Wil met Liefde te maken heeft

Je krijgt:

5

inzicht in jouw liefde en de wil

5

bewustzijn

5

tools voor zelfliefde

5

praktische formats om liefde en de wil te oefenen

5

persoonlijke aandacht

Ervaringen van deelnemers

Sinds kort volg ik Kaishi Meditatie bij Kit. Dat bevalt me goed. Het is prettig om samen te mediteren en tips te krijgen over hoe je kunt mediteren en waar je wel op moet letten en juist niet. Daarnaast vind ik het fijn dat de andere deelnemers en ik na de meditatie vragen kunnen inbrengen over alledaagse zaken waar je in het leven tegenaan loopt. Zo leer je van elkaar en wordt duidelijk hoe meditatie kan helpen om inzichten te verkrijgen. Ik raad het iedereen aan. Mijn ervaring is dat je kunt vertrouwen op de deskundige begeleiding van Kit!” 

Robbert

Ik ben bij Kit terechtgekomen door een gratis meditatie. Tot mijn grote verbazing kreeg Kit mij rustig. Ik voel altijd onrust en ik doe alles snel. Ik ervaarde mijn slapeloosheid als normaal.  Nu ik vaker aan de Kaishi Meditatie heb meegedaan en van Kit tips krijg hoe ik moet om gaan met mijn gedachten, werpt dit direct zijn vruchten af. Ik weet wat ik moet doen als ik niet kan slapen en ik ben zo blij en dankbaar dat Kit op mijn pad is gekomen. Dit had ik jaren eerder moeten doen. De zoektocht naar wie ik ben is begonnen.”
 
Simona

 Aanbieding

Ik vraag normaal €97,- voor een fysieke masterclass van één dag.

Maar de coronacrisis heeft mij bewust gemaakt hoeveel mensen lijden aan eenzaamheid, angst en depressie. En al die mensen missen liefde. Daarom heb ik besloten deze masterclass online te geven, zodat iedereen de kans krijgt om deel te nemen en daarom betaal je er ook maar €37,- voor.

Het is een geweldige kans om kennis te maken met mij en mijn manier van werken.

Ik kijk ernaar uit mijn lessen met je te delen en je te zien bij de masterclass.

Je kunt je aanmelden tot en met 27 mei 23.59

Meld je hieronder direct aan. Ik heb beperkt plek.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ik kijk er enorm naar uit je te begeleiden op jouw weg!