MEDITATIE AFSPRAKEN

De Kaishi Meditatie Advanced  staat voor iedere woensdagavond van 20.00 – 22.00 op de agenda. Met uitzondering van de zomervakantie en de kerstvakantie. De les wordt begeleidt door mij.

Elke les is er zazen, loopmeditatie, een dharmales en mogelijkheid tot kort gesprekje (daisan) met mij. Je ontvangt hiervoor tijdens de les duidelijke instructie hoe en wat.

De lessen zijn voorlopig alleen online te volgen. Zodra ik een zendo (meditatieruimte) gevonden heb, dan combineren we live en online in een livestream. 

Je meldt je aan voor iedere afzonderlijke Kaishi Meditatie Advanced. Dat doe je door je aan te melden via de agenda die rechts aan deze pagina staat. Je ontvangt een bevestiging inclusief een zoomlink in je mail.

Je ontvangt de zoomlink om deel te nemen na opgave in je mail. Twee uur voor aanvang ontvang je een herinneringsmail met nogmaals de zoomlink. Heb je geen bevestigingsmail of herinnering ontvangen, controleer dan je spam en/of meld je nogmaals aan.

Ik begin stipt om 20.00 uur met de Kaishi Meditatie Advanced. Zorg dat je 5 tot 10 minuten van te voren aanwezig bent. Na 20.00 laat ik je niet meer toe in de les omdat we dan al mediteren.

Zorg dat je de lessen ongestoord kan volgen. Zet je telefoon, je mail en je Facebook uit. Zorg dat je op een rustige plek zit waar je twee uur ongestoord kan deelnemen.

Informeer je huisgenoten dat je niet gestoord kan worden. Vermijd verstoringen in de vorm van belletjes, verlaat avondeten of afspraken tijdens of direct na de les.

Deze Kaishi Meditatie Advanced markeert jouw geestelijk pad. Het is een waardevolle, liefdevolle bijeenkomst met anderen die ook dit pad gaan. Neem voorafgaand aan de les voldoende tijd, zodat je helemaal klaar zit om jouw meditatie te beginnen.

Behandel alles wat besproken wordt tijdens de Kaishi Meditatie Advanced als vertrouwelijk. Het is niet toegestaan informatie of verhalen die zijn gedeeld tijdens de lessen te delen met anderen. Uiteraard is het wel mogelijk jouw vragen of inzichten te delen in de Facebookgroep.

Ik maak geen opname van de Kaishi Meditatie Advanced.

Wees je bewust dat jij vrijheid al bent. Deze les is bedoeld om je bewustzijn en inzicht over deze vrijheid te ontwikkelen. Zodat jij écht vrij bent om te kiezen wie je bent en weet hoe je dit moet doen. Aantekeningen maken is niet nodig.

Tot woensdag

Liefs Kit