Kaishi Meditatie Groep

Verlang je naar rust? Wil je leren mediteren? Wil je vaker mediteren?

Vind je het in je eentje moeilijk om vol te houden? Zoek je naar verdieping in je meditatie of naar antwoorden op je zingevingsvragen? Dan ben je in deze groep op de juiste plek.

De meditatie zelf staat centraal in deze groep.

Wat kun je verwachten?

 

De meditaties vinden plaats via Zoom en worden geleid door Kit.

 Het eerste half uur is een geleidde meditatie.Daarnaast verzorgt Kit een meditatieles van twintig minuten. De laatste tien minuten is er ruimte voor vragen.  

 Elke vrijdag ontvang je via een besloten Facebookgroep een link om je aan te melden voor de woensdag daarop en kun jij je vraag in de groep stellen.

In de Facebook groep deel ik mijn lessen, filmpjes, podcasts en ander materiaal om jou te ondersteunen in je meditatie.

 

Waarom is het goed om te mediteren?

Je leert in meditatie je blik naar binnen te richten. Je leert de zeven punten hoe je geest te kalmeren voor jezelf te ontdekken en vorm te geven. Meditatie levert alleen iets op als je het elke dag doet.

Deelname aan een groep helpt je gemotiveert te blijven en blokkades te overwinnen die je tegenkomt. Als je elke dag mediteert ervaar je rust, stilte en zelfvertrouwen in jezelf.

 

Inzicht

Tijdens mijn wekelijkse meditatieles krijg je inzicht in je ervaringen en begeleid ik je op jouw meditatiepad.

Ik deel mijn meest waardevolle inzichten die ik heb opgedaan in twintig jaar ervaring in het vak. Twintig jaar studeerde ik dertig uur per week Psychosynthese, Aikido en Zen.

Ik volgde alle trainingen, retraits en seminars  in binnen- en buitenland en las ik een boek per week.

 

Membership Kies wie je Bent

Om jou in je meditatie te ondersteunen heb ik dit membership ontwikkeld. Groei in meditatie vraagt om meditatie zelf én inzicht  De meditatie doe je wekelijks in de groep en je inzicht ontwikkel je door alle extra die ik je gratis aanbied:

Toegang tot alle video’s van Webinars, Online Programma Kalmeer je Geest en Masterclasses. Dit is al meer dan 15 uur videomateriaal waarin ik mijn lessen deel over spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling, meditatie en psychologie.

Onbeperkt toegang tot alle online Masterclasses die ik toekomst geef. Elke Masterclass duurt twee uur.

  

Je leert:

5

hoe je mediteert

5

hoe je de rust in jezelf aanzet

5

hoe je stopt met piekeren

5

hoe jij jezelf in je kracht zet

5

hoe je kijkt door een andere bril

Je krijgt:

5

Meditatie

5

Dharmales

5

Individuele begeleiding

5

Facebookgroep

Ervaringen van deelnemers

Sinds kort volg ik Kaishi Meditatie bij Kit. Dat bevalt me goed. Het is prettig om samen te mediteren en tips te krijgen over hoe je kunt mediteren en waar je wel op moet letten en juist niet. Daarnaast vind ik het fijn dat de andere deelnemers en ik na de meditatie vragen kunnen inbrengen over alledaagse zaken waar je in het leven tegenaan loopt. Zo leer je van elkaar en wordt duidelijk hoe meditatie kan helpen om inzichten te verkrijgen. Ik raad het iedereen aan. Mijn ervaring is dat je kunt vertrouwen op de deskundige begeleiding van Kit!” 

Robbert

Ik ben bij Kit terechtgekomen door een gratis meditatie. Tot mijn grote verbazing kreeg Kit mij rustig. Ik voel altijd onrust en ik doe alles snel. Ik ervaarde mijn slapeloosheid als normaal.  Nu ik vaker aan de Kaishi Meditatie heb meegedaan en van Kit tips krijg hoe ik moet om gaan met mijn gedachten, werpt dit direct zijn vruchten af. Ik weet wat ik moet doen als ik niet kan slapen en ik ben zo blij en dankbaar dat Kit op mijn pad is gekomen. Dit had ik jaren eerder moeten doen. De zoektocht naar wie ik ben is begonnen.”
 
Simona

Doe mee!

Normaal kost de Kaishi Meditatie Groep 77 euro per maand.

Je betaalt nu slechts 47 euro per maand exclusief btw.

Plus dat je nog twee bonussen krijgt:

En dat is een gratis Kies wie je Bent sessie + het Memberhip Kies wie je Bent

Na de zomer gaat deze prijs omhoog.

    Meld je hieronder direct aan. 

Ik kijk er enorm naar uit om jou te begeleiden in jouw meditatie!