Online Training Zen in Bedrijf

Wat supergoed dat je hier bent.  Je kunt de Online Training Zen in Bedrijf direct bekijken.

Dit is wat je nu voelt:

  • onrust
  • frustratie
  • geen resultaten
  • ontmoediging

Als je dit herkent dan raad ik je aan DIRECT deze video te kijken.

Je krijgt:

  • een korte meditatie
  • je ontdekt wat de oorzaak is van jouw frustratie
  • je ontdekt hoe je rust krijgt in je gepieker
  • het geeft je direct energie

Laat je gegevens achter en je kan direct de video bekijken. De afgelopen maanden heb ik honderden ondernemers gesproken zoals jij.

Zij vinden:

  • dat ze veel te bieden hebben aan hun klant
  • dat het harde werken weinig resultaat oplevert

Daarom is het super dat je hier nu bent. Kijk nu per direct de video en ontdek nodig is om wél dat resultaat te behalen. Het is helemaal gratis en je kan direct de video bekijken.  Vul je gegevens in om de video te bekijken.

Hartelijke groet,

Kit

Wat zeggen klanten?

Kit biedt een prachtige training met een heldere opbouw. Ze legt heel duidelijk uit wat ze steeds doet. Kit coacht op een liefdevolle manier en doet dat vanuit haar hart. Zij begeleidt je op zo’n manier dat je ook bij het hart-deel in jezelf kunt komen. Zo kun je vanuit verbinding met jezelf gaan leven. De training biedt handvatten die je helpen om in je eigen kracht te gaan staan.De training heeft voor mij bekrachtigd dat ik een groot JA mag zeggen tegen wie ik werkelijk ben. Ik heb op een diepere laag ontdekt dat ik mij niet hoef te laten leiden door oude stukken, waarvan we er enkele samen hebben onderzocht. De training heeft mij nieuwe hulpbronnen gebracht.

Robbert

De training Zen in Bedrijf is ècht een aanrader! Allereerst, Kit is in staat om alles op een heldere, duidelijke en rustige manier uit te leggen. In alle eenvoud, zonder poespas en dat maakt het kijken naar de training heel prettig. Daarnaast heeft het mij een aantal inzichten gegeven waar ik veel aan heb; ik ben me ervan bewust geworden hoe belangrijk het is om vanuit een gevoel van overvloed te leven en te ondernemen. Dus vanuit kalmte, harmonie en volheid, want dàt is wat je klant nodig heeft. En, iets om in te lijsten, de opsomming van iemand die verlichting leeft; zó iemand wil ik zijn en bij zo iemand wil ik zijn! Ik heb me dus na deze training voorgenomen om niet meer vanuit tekort te denken en te leven maar vanuit overvloed! Zeker gaan kijken dus deze training

Yvonne

Over mij

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om zichzelf volledig te ontvouwen tot wie je bent. Net zoals ik dat gedaan heb. Je doet wat je goed kunt en je bent in harmonie en liefde met jezelf en anderen. Mensen vinden het fijn om bij je zijn en je draagt bij aan een betere en liefdevolle wereld.

Ik heb dit geleerd van de beste leraren in binnen- en buitenland: Lewis Bernaldo de Quiros, Robert Bakker, Kristina Brode, Nico Tydeman, Tony Robbins, Wayne Dyer, Louise Hay, Brendon Burchard en nog veel meer.

Van hen leerde ik mijn binnenwereld te zien als een landkaart én leerde ik het pad op te gaan naar liefde en kalmte.

Sylvia de Goede, Nol Twigt en Marielle van der Vlies leerden mij dat alles in mij al aanwezig is en hoe ik mijn zijn en kalmte concreet kan leven. Dat geeft mij zingeving, voldoening en een missie. Ik geef daarom in alle liefde alles wat ik heb mogen ontvangen aan jou door. Dat is mijn missie!

Ik doe dit niet alleen. Ik heb een coach, adviseurs en een communicatie-adviseur. Zeer ervaren mensen die mij in liefde bijstaan in mijn werk en mijn leven om mijn missie in de wereld te zetten en jou te helpen. Zij inspireren mij om dagelijks het beste uit mezelf te halen. Voor jou.