Over Kit de Haan

Wie help ik?

Ik help jou als vrouw die het nodige heeft meegemaakt, waardoor je nu vast loopt in je leven. Ik help je de vrijheid te vinden om te kiezen voor jezelf en je dromen waar te maken. Als je veel hebt meegemaakt kunnen emoties zoals angst, woede of  verdriet je dagelijks bezig houden. Je ervaart dat het dat het omgaan met deze gevoelens je veel tijd en energie kosten. Je merkt dat je er last van hebt op je werk, in je relatie of in contact met je kinderen. Je verlangt naar meer rust en dat dit gevecht in jezelf een keer minder wordt. Je hebt al wel eens gepraat met een psycholoog of een huisarts en dat heeft je tijdelijk geholpen. Maar de problemen zijn niet voorbij en je zoekt een andere manier van hulp. Je begint het goed zat te worden en je wil nu echt geholpen worden.

Waarom wil ik jou helpen?

Zelf heb ik lang gezocht naar wie ik  ben. Ik ervoer een dagelijks gevecht tegen mijn emoties en negatieve gedachten. Ik voelde mij vaak eenzaam en niet begrepen. Tot ik iemand tegenkwam die mij wel begreep. Hij nam de tijd en de liefde om naar mij te luisteren. Hij gaf mij alle ruimte mijn verhaal te vertellen. Hij hielp het vat verdriet wat ik meesjouwde te legen en hij wist mijn kracht aan te boren. Ik ben hem hiervoor eeuwig dankbaar. Hij zag mij, hij zag mij echt. Hij geloofde in mij. Ik heb hierdoor weer leren geloven in mezelf. Ik heb geleerd weer te houden van mezelf. Dat gun ik jou ook!

Waarom ben ik de juiste persoon hiervoor?

Ik ben vooral een ervaringsdeskundige. Ik ken de binnenwereld als geen ander. Ik heb er jaren doorheen gereisd. Ik ken de hobbels en de valkuilen van het verwerken en het aankijken van jezelf. Daarnaast heb ik een 5-jarige Psychosythese  opleiding gedaan in Duitsland en heb ik zwarte band Aikido. Verder heb ik 25 jaar werkervaring in de Gehandicaptenzorg en de Psychiatrie. 

Wat is mijn visie?

De mens wil zichzelf volledig ontvouwen en tot uitdrukking brengen. Mijn visie is dat elk mens dit in zich in heeft. Het is mijn volle overtuiging dat dit proces voor iedereen toegankelijk is om deze weg te gaan. Hoe moeilijk, zwaar, gecompliceerd of getraumatiseerd je achtergrond of geschiedenis ook is. Ik geloof dat voor iedereen heling mogelijk is als je leert te werken met je hart. Dus ook voor jou. Ik wil graag mijn kennis en passie met jou delen.

Kies wie je bent

Met 7 simpele tips om bij jezelf uit te komen

Download nu

Om jou hierin te helpen heb ik een prachtig e-book voor je geschreven.

De afgelopen 20 jaar heb ik mij verdiept in Aikido, Zen en Psychosynthese. In Duitsland heb ik de 5-jarige Psychosynthese opleiding gedaan bij het Circadian Institute in Bergisch Gladbach. Hier heb ik lessen gevolgd van leraren en professoren uit Europa zoals Kristina Brode (Duitsland), Pierro Ferrucci (Italië), Robert Bakker (Nederland), Chris Dennler (Engeland), Gabrielle Steiner, Barbara von Meiborn en Torsten Konrad (Duitsland) Ik heb zwarte band Takemusu Aikido ontvangen van Lewis Bernaldo de Quiros (6e dan) en sta officieel geregistreerd in Japan. Ik heb jaren wekelijks getraind bij Lewis en tientallen seminars meegedaan in binnen- en buitenland. Lewis staat bekend als één van de drie beste leraren van Europa en hij heeft het Aikido geleerd in Japan toen hij daar 8 jaar woonde. Hij woont op dit moment in Spanje. Na 15 jaar wekelijks gemediteerd en weekendsesshins meegedaan te hebben in het Zencentrum van Amsterdam ben ik zenmonnik geworden bij Nico Tydeman. Nico Tydeman heeft Zen in Nederland een belangrijkste plaats gegeven en is auteur van meerdere boeken. Na het afsluiten van mijn Psychosynthese opleiding in Duitsland voel ik de behoefte om alles wat ik geleerd heb door te geven. Ik vind het nog steeds heerlijk om te blijven leren en zal altijd aan persoonlijke ontwikkeling blijven doen in binnen- en buitenland.

Wil jij dit ook?

Hoe zou het voelen als het  leven je weer toelacht? Dat je kunt genieten van de mooie dingen in het leven. Dat jij je open en vrij voelt om je leven in te richten zoals jij dit wilt zonder angst, zonder verdriet of oude pijn. Dat je kunt zien wie je echt bent. Dat je alle troep, die je belemmert om te zijn wie je bent, hebt opgeruimd. Je kunt dan vervolgens bouwen aan een vrij en een gelukkig leven. Je kiest dan voor wie jij bent.

Download direct mijn e-book, waarin ik de ik de stappen beschrijf hoe je dit kunt bereiken. Vul hieronder je naam en e-mailadres in en dan ontvang je mijn e-book direct in je mail.