Over mij

WIE HELP IK?

Heb je het nodige meegemaakt? Loop je nu vast in je leven en weet je niet hoe je dit moet oplossen? Ik help je de vrijheid te vinden om te kiezen voor jezelf. Als je veel hebt meegemaakt houden emoties zoals angst, woede of  verdriet je dagelijks bezig.

Je ervaart dat het omgaan met deze gevoelens  tijd en energie kosten. Je hebt er last van op je werk, in je relatie en in contact met je kinderen. Je verlangt naar rust en minder conflict.

Je bent bij een  psycholoog of  huisarts geweest en dat heeft  tijdelijk geholpen. Maar de problemen zijn niet voorbij en je zoekt een andere manier van hulp. Je begint het goed zat te worden en je wil nu echt geholpen worden.

 

WAAROM WIL IK JOU HELPEN?

Zelf heb ik lang gezocht naar wie ik ben. Ik vocht dagelijks tegen mijn emoties en negatieve gedachten. Ik voelde mij vaak eenzaam en niet begrepen. Tot ik iemand tegenkwam die mij wel begreep.

Deze persoon nam de tijd en de liefde om naar mij te luisteren. Hij gaf mij de ruimte mijn verhaal te vertellen. Hij hielp het vat verdriet wat ik meesjouwde te legen en hij wist mijn kracht aan te boren. Ik ben hem hiervoor eeuwig dankbaar. Hij zag mij, hij zag mij echt.

Hij geloofde in mij. Ik heb hierdoor weer leren geloven in mezelf. Ik heb geleerd weer te houden van mezelf. Dat gun ik jou ook!

 

WAAROM KAN IK JOU HELPEN?

Ik ken de binnenwereld als geen ander. Ik heb er jaren doorheen gereisd. Ik ken de hobbels en de valkuilen van het verwerken en het aankijken van jezelf.

Daarnaast heb ik de Psychosynthese opleiding gedaan in Duitsland en heb ik zwarte band Aikido. Verder heb ik vijfentwintig jaar werkervaring in de Psychiatrie.

 

WAT IS MIJN VISIE?

De mens wil zichzelf volledig ontvouwen en tot uitdrukking brengen. Mijn visie is dat elk mens dit in zich in heeft. Het is mijn volle overtuiging dat dit proces voor iedereen toegankelijk is om deze weg te gaan.

Hoe moeilijk, zwaar, gecompliceerd of getraumatiseerd je achtergrond of geschiedenis ook is. Ik geloof dat voor iedereen heling mogelijk is als je leert te werken met je hart. Dus ook voor jou. Ik wil graag mijn kennis en passie met jou delen.

WIL JIJ DIT OOK?

Hoe zou het voelen als het  leven je weer toelacht?

Dat je kunt genieten van de mooie dingen in het leven. Dat jij je open en vrij voelt om je leven in te richten zoals jij dit wilt zonder angst, zonder verdriet of oude pijn.

Dat je kunt zien wie je echt bent. Dat je alle troep, die je belemmert om te zijn wie je bent, hebt opgeruimd.

Je kunt dan vervolgens bouwen aan een vrij en een gelukkig leven. Je kiest dan voor wie jij bent.

 Download direct mijn e-book, waarin ik de ik de stappen beschrijf hoe je dit kunt bereiken.

De afgelopen twintig jaar heb ik mij verdiept in Aikido, Zen en Psychosynthese. In Duitsland heb ik de vijfjarige Psychosynthese opleiding gedaan bij het Circadian Institute in Bergisch Gladbach.

Hier heb ik lessen gevolgd van leraren en professoren uit Europa zoals Kristina Brode (Duitsland), Pierro Ferrucci (Italië), Robert Bakker (Nederland), Chris Dennler (Engeland), Gabrielle Steiner, Barbara von Meiborn en Torsten Konrad (Duitsland).

Ik heb zwarte band Takemusu Aikido ontvangen van Lewis Bernaldo de Quiros (6e dan) en sta officieel geregistreerd in Japan. Ik heb jaren wekelijks getraind bij Lewis en tientallen seminars meegedaan in binnen- en buitenland. Lewis staat bekend als één van de drie beste leraren van Europa.

Na een zentraining van vijftien jaar, in het Kanzeon Zencentrum van Amsterdam, ben ik zenmonnik geworden bij Nico Tydeman. Nico heeft het zenboeddhisme in Nederland een belangrijke plaats gegeven en is auteur van meerdere boeken.

Ik voel nu de behoefte om alles wat ik geleerd heb door te geven. Ik vind het heerlijk om te leren en te werken aan persoonlijke ontwikkeling in binnen- en buitenland.