Zomeraanbieding

Boost Yourself Experience

11 september 2019

Stop met vechten tegen je leven

Ontdek de kracht van ja zeggen

Leer werken met je vrije ruimte

Zomer 2019 is jouw ultieme moment. Hoe fijn zou het zijn als jij krachten in jezelf ontdekt waar je nog nooit eerder van gehoord hebt.

Deze training geeft je een boost van jewelste en helpt je te stoppen te vechten tegen jezelf en je leven. Herken je onderstaande:

vecht je tegen onzekerheid

voel je je eenzaam en alleen

voel je geen verbinding met jezelf of anderen

lig je nachten lang te piekeren over de toekomst

voel je je over het algemeen onzeker en onrustig

besteed je veel tijd achter de computer, telefoon of tv

rook en drink je meer dan je zou willen

Wat gaan we doen?

Op een praktische,  concrete en toepasbare manier laat ik je kennismaken met:

de principes van Aikido

psychosynthese

de wijsheid van het Boeddhisme (Zen)

meditatie

de Wet van de Aantrekking

De afgelopen twintig jaar heb ik gezocht naar het antwoord op mijn levensvragen bij grootmeesters als Morihei Ueshiba, Roberto Assagioli, Nico Tydeman, Tony Robbins, Louise Hay en Wayne Dyer

Zij openden mijn deuren naar wijsheid die ik nu met alle liefde aan je doorgeef.

 

Ja zeggen is het leven en jezelf toestaan te Zijn:

leef je vanuit je essentie

voel je je verbonden met jezelf en anderen

ervaar je zingeving

heb je vertrouwen in wat erop je pad komt

is pijn je grootste cadeau

geef je wat je terug wilt krijgen

vertrouw je het leven

leef je in liefde en harmonie

Maak de keus te stoppen te vechten en te leven in vrijheid en ruimte.

Kaishi Methode

Ik heb de Kaishi Methode ontwikkeld vanuit twintig jaar ervaring in Aikido, Psychosynthese en Zenboeddhisme. Ik laat je zien waar je een universele ruimte en vrijheid kunt vinden op psychologisch, emotioneel, spiritueel en lichamelijk gebied.

Grootste inzichten

Je ontvangt de grootste inzichten, waar je nog nooit van gehoord hebt. Ik beloof dat je een stap gaat zetten waar de rest van je leven baat bij hebt. Het is life changing experience.

Unieke zomeraanbieding

Alleen deze zomer bied ik deze unieke training aan voor een special price. Zorg dat je erbij bent! Ik werk met kleine groepen, zodat ik je persoonlijk kan helpen.

Lunch

In het programma krijg je een luxe lunch aangeboden. Koffie, thee, fruit en water zijn de gehele dag  vrij beschikbaar.

Voor wie

De Boost Youself Experience is mijn lievelingstraining.

Ben je er aan toe om ja te zeggen jezelf? Hou je van bewegen en praktisch bezig zijn? Dan  is deze training uitermate geschikt voor je.

Het is een boost ervaring. Als je echt bereid bent om hier je tijd en je geld in te steken gaat deze boost je ongelooflijk veel brengen. Het is machtig mooi om te ervaren als inzichten helder worden en je stappen zet die jij zelf voor onmogelijk had gehouden

Unieke aanbieding, unieke prijs

Deze training is uniek

Wil jij vanaf nu ja zeggen tegen jezelf?

Wil jij inzichten waar je nog nooit van gehoord hebt?

Ben je bereid het vanaf nu anders te doen in je leven?

 Dan heb ik een prachtig aanbod voor je.

De Boost Yourself Experience kost normaal gesproken €397,- (ex btw)

Jij krijgt deze Unieke Zomeraanbieding voor een unieke prijs: €167,- (ex btw). 

En voor dit bedrag krijg je nog veel meer…

Je  krijgt voor de training een werkboek met waardevolle informatie, zodat je een naslagwerk voor je boost-ervaring hebt.

Een Kies-wie-je-Bent-Sessie van 30 minuten ter voorbereiding op de training.

Een nazorg-gesprek van een uur een week na de training.

Kit biedt een prachtige training met een heldere opbouw. Ze legt heel duidelijk uit wat ze steeds doet. Kit coacht op een liefdevolle manier en doet dat vanuit haar hart. Zij begeleidt je op zo’n manier dat je ook bij het hart-deel in jezelf kunt komen. Zo kun je vanuit verbinding met jezelf gaan leven. De training biedt handvatten die je helpen om in je eigen kracht te gaan staan.

De training heeft voor mij bekrachtigd, dat ik een groot JA mag zeggen tegen wie ik werkelijk ben. Ik heb op een diepere laag ontdekt dat ik mij niet hoef te laten leiden door oude stukken, waarvan we er enkele samen hebben onderzocht. De training heeft mij nieuwe hulpbronnen gebracht.

Veel dank Kit voor je liefdevolle en geduldige begeleiding!

Robbert

Praktische zaken

1

Waar?

Hotel Hilversum – de Witte Bergen

Rijksweg 2

3755 MV Eemnes (Laren)

Wanneer?

11 september 2019

}

Hoe laat?

9.30 – 17.30

Ik heb er ongelooflijk veel zin in en kijk en er naar uit je te onmoeten!

Ruim een half jaar heb ik wekelijks aikido les gehad van Kit. Ze heeft me de basis geleerd van aikido. Aikido is voor mij niet alleen een martial art. Ik heb in deze lessen ook veel over mezelf geleerd. Hoe ervaar ik ne-gatieve druk en hoe ontspan ik als ik onder deze druk sta? Wat doe ik hier mee? Durf ik aan te vallen of hou ik mezelf in? Ga ik nadenken of durf ik op mijn innerlijke kracht te vertrouwen? Verder werken de herha-ling van de oefeningen als een meditatie. Helemaal geaard kwam ik iede-re keer weer uit de les. Kit neemt alle tijd om niet alleen de soms ingewik-kelde technieken stap voor stap uit te leggen, maar ze neemt ook de tijd voor mijn persoonlijke proces die ik tegenkwam tijdens de lessen. Een verrijking dus voor mijn leven!”

Peter

Wil jij dit ook?

Hoe zou het voelen als het  leven je weer toelacht? Dat je kunt genieten van de mooie dingen in het leven. Dat jij je open en vrij voelt om je leven in te richten zoals jij dit wilt zonder angst, zonder verdriet of oude pijn. Dat je kunt zien wie je echt bent. Dat je alle troep, die je belemmert om te zijn wie je bent, hebt opgeruimd. Je kunt dan vervolgens bouwen aan een vrij en een gelukkig leven. Je kiest dan voor wie jij bent.

Download direct mijn e-book, waarin ik de ik de stappen beschrijf hoe je dit kunt bereiken. Vul hieronder je naam en e-mailadres in en dan ontvang je mijn e-book direct in je mail.