Hét programma voor een kalme geest

Kalmeer je Geest is iets Veel Groters
dan rust creëren

Verlang je naar rust? Voel jij je gevangen in je gedachten en loop je vast in dezelfde patronen? Waarschijnlijk heb je al innerlijk werk verricht. Je weet hoe het werkt. Maar met het onderzoeken van je geest heb je weinig ervaring. Je mist de tools om werkelijk met een kalme geest te leven. Je bent zoekend, onzeker en je vecht tegen jezelf.

Een tijd geleden voelde ik me ook onrustig en dacht ik negatief over mezelf. Ik liep erin vast. Inmiddels ben ik jaren verder en ervaringen rijker. Nu ben ik expert in het kalmeren van de geest.

Hét programma voor een kalme geest

Kalmeer je Geest is iets
Veel Groters dan
rust creëren

Hét programma
voor een kalme geest

Kalmeer je Geest is
iets Veel Groters
dan rust creëren

Verlang je naar rust? Voel jij je gevangen in je gedachten en loop je vast in dezelfde patronen? Waarschijnlijk heb je al innerlijk werk verricht. Je weet hoe het werkt. Maar met het onderzoeken van je geest heb je weinig ervaring. Je mist de tools om werkelijk met een kalme geest te leven. Je bent zoekend, onzeker en je vecht tegen jezelf.

Een tijd geleden voelde ik me ook onrustig en dacht ik negatief over mezelf. Ik liep erin vast. Inmiddels ben ik jaren verder en ervaringen rijker. Nu ben ik expert in het kalmeren van de geest.

Het is mijn missie om jou te helpen

 

Ik geloof dat een kalme geest voor iedereen mogelijk is ongeacht je achtergrond, je geschiedenis, je trauma’s of je leeftijd.

N
Ik bied je een eenvoudige en direct toepasbare methode die ik zelf al jarenlang gebruik. Dit heeft gegarandeerd effect op jou. Het is niet ingewikkeld, maar je moet het wel even weten. En toepassen.
N
Stap voor stap ga je door het programma heen. Bij elke video staan er opdrachten en formats voor je klaar om je inzichten te verdiepen. Onder elke video kun je bovendien een reactie achterlaten. Ik lees ze allemaal en ik reageer erop.

 

Grijp je Kans!

 

 

Dagelijks vragen mensen mij: “Hoe stop ik met piekeren? Hoe ga ik beter slapen? Waar vind ik de tools om echt rust te vinden?”

Wil jij dat ook weten? Lees dan verder.

Mijn ervaring

 

Ik voelde mij onrustig, onzeker en alleen in mijn zoektocht. Tot ik besloot het anders te doen. Wat ik toen ontdekte veranderde mijn leven definitief.

Rond mijn 32ste ontdekte ik dat ik geleid werd door angst. Ik leidde mijn leven in onrust, in onzekerheid en piekerde nachtenlang. Ik had een paar therapieën gevolgd en de Sociale Academie afgerond. Maar dat gaf me allemaal geen rust. Alle kennis die ik had kon ik niet gebruiken om mezelf tot rust te brengen. Ik bleef maar tegen mezelf oplopen, kwam regelmatig in conflict met mezelf en met anderen, en ik begreep niets van mijn binnenwereld.

Ik zag niet waar het mis ging. Pas toen ik de geheimen van het kalmeren van mijn geest doorgrondde kon ik ermee werken en de tools succesvol toepassen. Mijn pad naar een kalme geest ontdekte ik lichamelijk (Aikido), door mijn geest te onderzoeken (Zen) en door mijn geest te begrijpen (Psychosynthese).

Het verrijkte mijn leven en het geeft mij tot op de dag van vandaag vrijheid, rust en liefde in relatie met mezelf en met anderen. Ik durf nu mijn leven over te geven aan iets dat groter is dan ikzelf, in het vertrouwen dat het altijd goed is.

Je hoeft het niet alleen te doen

 

Ik besloot te investeren in mezelf met een opleiding en therapie. En ik ontdekte wat mij beperkte in mijn dagelijks leven. Ik had wel een ander nodig om mij hier bewust van te maken en mijn blinde vlekken helder te krijgen. Iemand die met mij meeliep, die mij hielp te duiden wat ik op mijn pad tegenkwam en hielp bij het toepassen van het onbekende. Met veel hulp heb ik mijn dromen waar gemaakt. Zonder die hulp was dat niet gelukt.

Het mooiste is dat ik nu deze hulp aan jou kan geven. Dat is echt mijn grootste succes. Nu kan ik jou helpen je dromen waar te maken en een leven te kiezen van liefde, verbinding, vertrouwen, harmonie en vrijheid. Het kan, ook voor jou!

 

Ik ga je helpen

 

Dat is precies de reden waarom ik het online programma Kalmeer je Geest ontwikkeld heb. Jouw kalme geest zit niet in het opdoen van meer kennis, niet in nog meer zelfhulpboeken lezen of antidepressiva slikken.  Jouw kalme geest zit in jouw gevoel van zelfvertrouwen, in persoonlijk leiderschap en in bewustzijn. Maar dan moet je daar wel dagelijks stappen in zetten en weten wat je kunt doen. Ik help je daar graag bij.

Tweewekelijkse Q&A

 

Kalmte moet je oefenen, oefenen, en nog eens oefenen. Ik bied je in dit programma daar video’s, opdrachten en formats voor aan. In de tweewekelijkse Q&A kun jij aan mij je vragen stellen over je proces, waar je vastloopt of je opdrachten bij mij inleveren dan krijg je daar feedback op van mij.

Om stappen te zetten in Kalmte moet je er echt mee aan de slag. Ik help je stap voor stap inzichtelijk te maken wanneer je juist in beweging moet komen of juist moet vertragen in je bedrijf of leven én waarom. De resultaten en successen die je behaald zijn een gevolg van de authentieke harmonie die je nastreeft in jezelf en je bedrijf en niet van het van het geld op je bankrekening of de hoeveelheid klanten die je hebt.

De sessies voor deze Q&A’s zijn eenmaal in de twee weken.

 

Facebookgroep Online Kalmte Community

 

Voor de duur van zes maanden krijg je toegang tot de besloten Online Kalmte Community Facebookgroep. Hier kun jij je vragen stellen, je opdrachten delen en reageren op anderen. Ik ben hier door de weeks dagelijks aanwezig en deel content die bijdraagt aan jouw ontwikkeling.

Het is een warme groep mensen die net als jij bewust willen ondernemen om écht van betekenis te zijn voor je klant. Het is juist nu zo belangrijk elkaar op te zoeken, van elkaar te leren en het vooral samen te doen. Ik heb hier persoonlijke hele goede ervaringen mee.

 

Kaishi Meditatie

 

Om Kalmte te ontwikkelen is meditatie onontbeerlijk. Daarom bied ik je de kans om elke week mee te mediteren in een groep. Het is een open warme liefdevolle groep waar deelnemers inmiddels wekelijk met elkaar zitten. We mediteren een half uur met elkaar, ik deel een les en er is tijd voor vragen.  Ook in de Q&A’s kun jij je vragen stellen over je meditatie.

 

Samenwerken

 

Als bonus bied ik je een gratis Kalmte – Sessie aan, omdat ik graag met jou wil samenwerken. Ik wil je uitdagingen en ambities leren kennen.

Je hoeft dit programma natuurlijk niet in je eentje te doen. Er zijn anderen op dit pad en juist het delen van je ervaringen is ondersteunend en behulpzaam. Maak vooral gebruik van de mensen die je al voorgegaan zijn. Net zo goed als jij er kunt zijn voor anderen die jou volgen.

Jij bent mijn belangrijkste reden om het online programma te geven. Want je kunt het gewoon niet alleen. Je hebt mensen nodig die je de weg wijzen. Je hebt de hulp van een expert nodig die de ins en outs van het geestelijk pad kent. Dit pad is prachtig, soms moeilijk en confronterend, maar vooral bevrijdend, verhelderend en inzichtgevend.

Wil jij dit ook? Dan nodig ik je uit om vandaag te starten samen te werken met jezelf. Want daar begint het allemaal. Elke samenwerking, elke stap die je zet op dit pad begint in jou. Hoe mooi is dat!

 

Speciale toegang

 

Je krijgt toegang tot een speciale website.

Op deze site staat het volledige online programma Kalmeer je Geest. De waardevolle lessen van dit programma zijn 24/7 beschikbaar voor jou en je kunt zo vaak terugkijken als je wilt.

Wat houdt het programma in?

 

Het programma bestaat uit 7 modules. Een module bestaat uit 4 tot 6 korte video’s. In de video’s deel ik theorie, kennis en inzichten. Op heldere en praktische wijze maak je kennis met een compleet nieuwe methode.

Stap voor stap ga je een ontdekkingstocht in. Je ontwikkelt bewustzijn en vaardigheden. Je krijgt inzicht in waar jouw kalmte zich bevindt, waarom je vastloopt, welke patronen je steeds herhaalt en hoe je hier uit kunt komen. Je bereikt een kalme geest. Je wankelt niet door levensmoeilijkheden of door gedrag van anderen.

Je staat stevig en je kiest voor jezelf. Je ervaart liefde, kracht, zelfvertrouwen en je ziet moeilijkheden als kansen om je verder te brengen op dit pad. Dit programma is het meest verrijkende in je leven wat je kunt doen.

Je volgt het programma stap voor stap van module 1 tot en met module 7. Hoe serieuzer je dagelijks aan de opdrachten werkt, hoe meer je leert. Hoeveel je uit het programma haalt heb je dus zelf in de hand. Het grote voordeel is dat je de video’s zo vaak kunt terugkijken als je wilt en ze zijn 24/7 beschikbaar voor je.

7 Modules

 

De 7 modules zijn:

Module 1     Ademhaling
Module 2     Piekeren
Module 3     Stoppen met Vechten
Module 4     Meditatie
Module 5     Stilte
Module 6     De Ander
Module 7     Vertrouwen

Video’s met opdrachten en formats

 

Een module bestaat uit 4 tot 6 video’s. Onder elke video staat een opdracht die je kunt maken met soms formats om je te helpen de opdracht uit te voeren. Er zijn totaal 32 video’s verdeeld over 7 modules.

Reactieveld

 

Onder elke video zie je een reactieveld. Je kunt hier een reactie geven of antwoorden op de opdracht. Ik lees alle reacties. Anderen zien de reacties ook en dit is ondersteunend en leerzaam voor jezelf én anderen. Je bewandelt dit pad namelijk niet alleen. Lees ook de ervaringen van de anderen en laat je inspireren.

 

Wat zeggen klanten?

“Ik heb het programma als waardevol ervaren, met veel praktische tips die ik direct kon toepassen in mijn dagelijkse leven. Kit vertelt op een prettige manier en gebruikt prachtige voorbeelden die je niet meer vergeet. Ik heb geleerd om ‘bewust kalm te blijven’ in situaties die ik moeilijk vind. Het is zeker een aanrader om mee te doen met de lessen van Kit. Je ontwikkelt vertrouwen om jezelf te bevrijden van beperkende overtuigingen.”

Edina

“Via social media ben ik met Kit in aanraking gekomen en heb ik meerdere webinars bij haar gevolgd. Wat mij opviel is hoe helder Kit de materie uiteenzet, tegen welke valkuilen je aanloopt en dat verandering beoefening vraagt. Ik ben nogal ongeduldig van aard en ik vond het fijn dat Kit benadrukt hoe belangrijk de beoefening is. Ik vond het persoonlijke contact met Kit ook fijn. Ze voelt aan waar je staat en ze denkt met je mee. Kortom, ik ben blij dat ik Kit heb leren kennen. Ze weet precies waar ik sta, wil mij in alles helpen en doet dat met alle liefde.”
Jolanda

Over mij

 

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om zichzelf volledig te ontvouwen tot wie je bent. Net zoals ik dat gedaan heb. Je doet wat je goed kunt en je bent in harmonie en liefde met jezelf en anderen. Mensen vinden het fijn om bij je zijn en je draagt bij aan een betere en liefdevolle wereld.

Ik heb dit geleerd van de beste leraren in binnen- en buitenland: Lewis Bernaldo de Quiros, Robert Bakker, Kristina Brode, Nico Tydeman, Tony Robbins, Wayne Dyer, Louise Hay, Brendon Burchard en nog veel meer.

Van hen leerde ik mijn binnenwereld te zien als een landkaart én leerde ik het pad op te gaan naar liefde en kalmte.

Sylvia de Goede, Nol Twigt en Marielle van der Vlies leerden mij dat alles in mij al aanwezig is en hoe ik mijn zijn en kalmte concreet kan leven. Dat geeft mij zingeving, voldoening en een missie. Ik geef daarom in alle liefde alles wat ik heb mogen ontvangen aan jou door. Dat is mijn missie!

Ik doe dit niet alleen. Ik heb een coach, adviseurs en een communicatie-adviseur. Zeer ervaren mensen die mij in liefde bijstaan in mijn werk en mijn leven om mijn missie in de wereld te zetten en jou te helpen. Zij inspireren mij om dagelijks het beste uit mezelf te halen. Voor jou.

Dit is wat je krijgt

 

Het volledige programma Kalmeer je Geest bestaat uit 7 modules met 32 video’s, tweewekelijkse Q&A’s met Facebookgroep en deelname aan de Kaishi Meditatie.

Dit programma kost slechts 1000 euro exclusief btw.

Als bonus ontvang je een gratis Kalmte Sessie van twee uur waarin ik plek heb voor tien ondernemers.

 

Het mooiste cadeau dat ik je kan geven

 

Het mooiste cadeau wat ik je kan geven zijn de opnames van eerder gegeven webinars en masterclasses. Al deze opnames staan ook op de speciale website waar jij vrije toegang tot krijgt. All dit materiaal is 24/7 beschikbaar voor je. Het betreft vele uren aan waardevol videomateriaal.

Deze opnames krijg je cadeau bij aanschaf van het online programma Kalmeer je Geest.