Kalmte Coach Gesprek

 

Hoe gaat het met je?

Het is in deze tijd niet eenvoudig om ondernemer te zijn. Je zit uren alleen achter je laptop, klanten zitten op hun geld en het online aanbod is enorm. Juist in de huidige tijd hebben jouw klanten jou keihard nodig. Maar hoe doe je dat als jij jezelf gefrustreerd, eenzaam of alleen voelt? Jouw klanten hebben iemand nodig die stevig staat en op wie ze kunnen bouwen. Iemand die ze vertrouwen en een voorbeeld aan nemen.

Dat kan je betekenen voor je klanten als jij innerlijk stabiel bent, als je afscheid hebt genomen van twijfel en onzekerheid en je niet laat afleiden door frustratie en tegenslag. Met andere woorden als je vanuit Kalmte onderneemt. Daarom heb ik dit Kalmte Coach Gesprek ingericht waarin ik je help een stap te zetten te ondernemen vanuit Kalmte. Wil je echt van betekenis zijn voor je klant? Begin dan bij jezelf en leer hoe je kalmte implementeert in je bedrijf. je klanten zullen je dankbaar zijn.

Boek daarom direct een Kalmte Coach Gesprek. Dit gesprek is gratis en telefonisch en duurt een half uur. Boek hiernaast een datum en een tijd en dan bel ik je op die tijd op.

Ik kijk er naar uit je ontmoeten. Tot dan!

Hartelijke groet,

Kit