- Kies wie je Bent

GRATIS KALMTE SESSIE

 

Hoe je Rust, Liefde en Vertrouwen ontwikkeld

 

Hoe zie jij jezelf?

Jij hebt een negatief beeld van jezelf en je gelooft dat jij daar onveranderlijk mee samenvalt. Je gevoelens en gedachten houden je dagelijks intens bezig. Je voelt je onzeker en je probeert je zelfbeeld te verbeteren door cursussen te volgen, yoga te doen en naar psychologen te gaan. Je doet hard je best en het leven maakt het je niet gemakkelijker. Deze strijd kost je veel energie en maakt je moe. Maar hier kun je uitkomen. En ik kan je helpen.

Wie ben je echt?

Ben jij wel wie je denkt dat je bent? Je zelfbeeld is gevormd door je opvoeding, je geschiedenis en je achtergrond met bijbehorende normen en waarden. Maar je zelfbeeld is niet hetzelfde als wie je echt bent. Wie ben jij dan wel? En hoe word je wie je bent?

Zijn wie je Bent voelt rustig, liefdevol en egoloos. Als jij kunt Zijn wie je Bent, leef je in vertrouwen en zekerheid. Je weet wat je wilt en je ziet problemen als kansen. Je weet wat je waard bent en vandaaruit groeit je gevoel van zingeving, spiritualiteit en van waarde willen zijn voor anderen.

In een Kalmte-sessie vertel ik hoe je komt tot wie je werkelijk bent. Want wie jij bent, dat kun je kiezen.

Ook jij kunt het!

Ik weet zeker dat ook jij kunt leven in liefde en het vertrouwen kunt krijgen dat het leven je geeft wat je nodig hebt. Jij kunt je leven vormgeven op een manier die vervullend is voor jezelf, je familie en iedereen om je heen. Je zelfbeeld hoeft je niet in de weg te zitten, maar je bent een rijk mens, die geniet van het leven. Ik ervaar het dagelijks.

De ontwikkeling van je huidige zelfbeeld naar een liefdevol leven waarin jij kunt Zijn wie je Bent is een reis die vervulling biedt. Elke stap geeft je wat je nodig hebt en wat je verdient. Langs de weg staan de mooiste bloemen, ontmoet je waardevolle mensen en krijg je ervaringen en inzichten die je leven verrijken. Maar die weg is niet eenvoudig. Je hoeft het pad dan ook niet alleen te bewandelen. Daarom bied ik je aan om je te begeleiden op die weg.

Wil jij kalmte?

Ook jij kunt leven vanuit een kalme geest. Je bent van nature een kalme geest. Je kunt leren hier contact mee te maken en je open te stellen voor een compleet andere manier van kijken.

De manier om te groeien van onrust naar een kalme geest begint met kijken. In deze sessie geef ik je een inspirerende oefening. Als je die consequent toepast, ga je al liefdevoller naar jezelf kijken. De sessie opent je bewustzijn.

Wat is een Kalmte Sessie?

Deze sessie is voor jou als jij echt persoonlijk wilt groeien. Ik help je graag omdat ik daarmee een bijdrage kan leveren aan een liefdevolle wereld en een vergroot bewustzijn voor iedereen. De sessie is een-op-een en online. Het is een kennismaking met mij en mijn manier van werken. Tijdens het gesprek ontdek je hoe ik jou kan helpen in de groei naar een werkelijk kalm leven. Want kalmte gaat verder dan rust. Het resultaat van werken met mij is dat je het leven en jezelf helemaal doorziet en leert hoe kalmte te leven

Ik heb beperkt ruimte in mijn agenda. Voorkom een lange wachttijd en boek dus direct.

Wil jij dit ook?

Hoe zou het voelen als het leven je weer toelacht? Ruim alle troep op die je belemmert om te zijn wie je bent. Ontdek wie je echt bent. Dan kun je bouwen aan een vrij en gelukkig leven. Geniet van de mooie dingen. Voel je open en vrij om je leven in te richten zoals jij wilt. Zonder angst, verdriet of oude pijn. Dan Kies jij wie je Bent.

Download direct mijn e-book, waarin ik de stappen beschrijf om dit te bereiken. Vul hieronder je naam en e-mailadres in, dan ontvang je mijn e-book meteen in je mail.