Kennismakingstraining

Hoe Ik Mijn Dromen Waarmaakte

 

Wil je leren herkennen waarom je vastloopt?

Wil jij jouw unieke vrije ruimte ontdekken?

Wat heb jij nodig om jouw dromen waar te maken?

In deze Kennismakingstraining laat ik zien hoe ik mijn dromen waarmaakte. Met behulp van Aikido en Psychosynthese heb ik de KAISHI methode ontwikkeld. Deze methode is uniek, omdat het je op een eenvoudige en snelle wijze inzicht geeft in hoe je binnenwereld in elkaar steekt, waar je vast loopt, waarom je vast loopt, hoe je eruit kan en waar jij je potentieel kunt aanboren. Je leert werken met de principes van Aikido en Psychosyntese die jouw fysieke en psychologische vrijheid en ruimte zichtbaar maken. Je complete binnenwereld zou je kunnen zien als een landkaart. Ik nodig je bij deze uit om kennis te maken met je eigen landkaart. 

In jouw leven voel jij je regelmatig geblokkeerd. Nou, precies datgene wat jij wilt lukt niet. Het brengt je eerder in conflict met jezelf en anderen dan dat het je iets oplevert. Soms weet je ook niet goed meer wat je wilt. Op de meest onhandige momenten voel jij je overvallen door angst, pijn, verdriet of woede. Het maakt je geregeld ernstig in de war. Wat is er nou precies van jou? je verlangt ernaar dat je leven eenvoudiger en rustiger wordt. Je dagdroomt regelmatig weg over jouw wensen. Dromen is wel lekker, maar of ze echt uitkomen? 

Als je een kastanje in de grond stop komt, groeit hij op tot een prachtige kastanjeboom met mooie takkenbos. Als je een kastanje in de grond stopt naast een huis, groeit de kastanje op, maar kan hij takkenbos aan de kant van het huis niet ontwikkelen. Is er iets mis met de kastanjeboom? Nee! Dat huis staat in de weg. Als je het huis steen voor steen zou afbreken, dan ontstaat er de mogelijkheid voor de kastanjeboom om zijn takkenbos tot volledige ontwikkeling te brengen. Het huis staat voor je overtuigingen, je geschiedenis, je verleden, je angsten, je pijn. 

Jij bent als de kastanjeboom. Van nature heb je de kracht en de wil jezelf te ontwikkelen. Ook jouw dromen kunnen uitkomen in vrijheid, ruimte en liefde. 

In deze Kennismakingstraining laat ik zien hoe ook jij dit kunt bereiken.

 

Ik heb deze training ontwikkeld, omdat ik mijn levenslessen met jou wil delen. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Ik leer je:

De LANDKAART te lezen van jouw denken en voelen

 

Gebruik te maken van de KRACHT in jouw CENTRUM

 

7 simpele stappen om te KIEZEN voor JEZELF

 

Jouw investering

Enkel ter vergoeding van de onkosten is jouw investering voor deze training €47,- in plaats van €197,- wat ik normaal gesproken vraag. 

Deze training is een kennismaking met mij en mijn manier van werken en kost enkel €47,- inclusief btw.

Praktische zaken

1

Waar?

Bussum 

Wanneer?

26 maart 2019

}

Hoe laat?

9.30 – 16.30

Heb je liever een gratis persoonlijk gesprek met mij? Dat kan!

Stuur dan een mail naar kit@kieswiejebent.nl of klik hier om een bericht achter te laten voor mij.

Ruim een half jaar heb ik wekelijks aikido les gehad van Kit. Ze heeft me de basis geleerd van aikido. Aikido is voor mij niet alleen een martial art. Ik heb in deze lessen ook veel over mezelf geleerd. Hoe ervaar ik ne-gatieve druk en hoe ontspan ik als ik onder deze druk sta? Wat doe ik hier mee? Durf ik aan te vallen of hou ik mezelf in? Ga ik nadenken of durf ik op mijn innerlijke kracht te vertrouwen? Verder werken de herha-ling van de oefeningen als een meditatie. Helemaal geaard kwam ik iede-re keer weer uit de les. Kit neemt alle tijd om niet alleen de soms ingewik-kelde technieken stap voor stap uit te leggen, maar ze neemt ook de tijd voor mijn persoonlijke proces die ik tegenkwam tijdens de lessen. Een verrijking dus voor mijn leven!” Peter

Wil jij dit ook?

Hoe zou het voelen als het  leven je weer toelacht? Dat je kunt genieten van de mooie dingen in het leven. Dat jij je open en vrij voelt om je leven in te richten zoals jij dit wilt zonder angst, zonder verdriet of oude pijn. Dat je kunt zien wie je echt bent. Dat je alle troep, die je belemmert om te zijn wie je bent, hebt opgeruimd. Je kunt dan vervolgens bouwen aan een vrij en een gelukkig leven. Je kiest dan voor wie jij bent.

Download direct mijn e-book, waarin ik de ik de stappen beschrijf hoe je dit kunt bereiken. Vul hieronder je naam en e-mailadres in en dan ontvang je mijn e-book direct in je mail.